Halkın Polisi 104.Bölüm

puanınız

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 4 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
35,111
Puanı
1,060

cnm küçük ağanın siyasetten dolayı final yaptığını belirtip ona gönderme yapmışsın galiba senaryoda sadece onu anlayabildim:F:F

@pompy cnm güzel olmuş,göndermeler iyi 10 verdim :) baştakiler benim söylediklerimdi,senaryona katmanda iyi olmuş,teşekkürler benim forumdaki en iyi arkadaşım 🙂

cnm küçük ağanın siyasetten dolayı final yaptığını belirtip ona gönderme yapmışsın galiba senaryoda sadece onu anlayabildim:F:F
1.sahne'dekiler bana ait,bende katkıda bulundum :)

@pompy cnm güzel olmuş,göndermeler iyi 10 verdim :) baştakiler benim söylediklerimdi,senaryona katmanda iyi olmuş,teşekkürler benim forumdaki en iyi arkadaşım 🙂

1.sahne'dekiler bana ait,bende katkıda bulundum :)
hahahha ayy ilk defa pompy senaryosundan birşey anlamıştım
onuda sen yazmışsın cnm :F:F:F

akp dizisi olduğu için tuttulurlar nasılsa,hülolarda izler
AKP'nin kanalı ATV'nin reytingi ortada bu ay 3 dizi ekrana koydu üçünde patladı. Reytingler hükümetin elinde olsaydı durum farklı olurdu.

Cemaatin diğer yaptığı operasyonların farkındasin. Agb operasyonu da aynen cemaatin operasyonuydu daha önce konusunu açtım (sanırım o zamanlarda forumda değildin) orda uzunca nasıl tnsyi manupele etiğini yazdım

Hükümetin dizisi reaksiyondu kurtları yapan ekip yaptı. Ne durumda olduğunu sen daha iyi biliyorsun. Solcuları kandıran medyanın gazına gelme biraz düşünsen gerçek ortada

Küçük agaya gönderme var galiba :)
Güzel olmus beğendim :)