Halit Ergenç'in Rekor Ücreti Belli Oldu !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'dan sonra 1 yıl ara veren Halit Ergenç, Meryem Uzerli'ye zamanında 2 milyon TL veren yapım şirketiyle anlaştı.
Yeni projesi içeriği belli olmamasına rağmen bölüm başı 100 bin TL ücreti kabul eden Halit Ergenç.
13 bölümün parasını 1 milyon 300 bin TL'yi peşin aldı.

@xemrexxx @mrt-06 @cookies @sokak sanati @Harunnn60 @destere @Aserat

Hak etmediğini söyleyemeyiz, ama daha projesi belli olmadan ilk 13 bölümün parasını alması ilginç olmuş doğrusu.

Dizi belli oldu mu ki 13 bölümün ücretini peşin alıyor?

@xemrexxx 'in açması gereken konuyu bir başkasının açması 😵

Dizi belli oldu mu ki 13 bölümün ücretini peşin alıyor?

@xemrexxx 'in açması gereken konuyu bir başkasının açması 😵
meryem uzerlinin yapım şirketiyle anlaşmış henüz dizinin içeriği belli olmamasına rağmen 13 bölümlük ücretini peşin almış
ayrıca ben başkasımıyım cnm

yanlış kişi açmış)) önemli olan para kazanmak değil . datasözü var meryem uzerli iyi bilir. güzelliğine güvenme bir sivilce yeter parana güvenme bir "Ateş" yeter)))

Adamın kendisi dedi hakkımda çıkan para haberleri doğru değil diye.

Adamın kendisi dedi hakkımda çıkan para haberleri doğru değil diye.
o film yada robortaj otür şeyler için geçerlidir bu diziyle kesin anlaşma sağlamış kendisi kabul etmiş bu miktarları kesin doğru bir haber🙂

kız @Çiğdem- bu terbiyesizliği göreyim diye mi facede başımın etini yiyorsun beyazsoy yine iyi niyetini konuşturmuş
halit ergenç konuşunda meryeme girmiş bir de reytingle alakasız şekilde can ateşten bahsetmiş magazin yapmış hepsini geçtim magazinde bile insanların özel hayatıyla dalga geçilmez,yaşadığı tranva alay konusu olamaz
tabi hep iyi niyetten bunlar
şimdi birileri meryem değil de berenin tüp bebeğiyle ilgili ya da tubanın evlenmeden hamile kalmasına laf etse çoktan konu kapanmış herkes de cezasını almıştı
))

ayy onu bunu brak senin yüzünden bu koca kafalı adamın haberlerini ben açmak zorunda kaldım sırf bunun için kafanı kopartırım vlla birdaha forumdan bir yere gitme