Halit Ergenç'in Rekor Ücreti Belli Oldu !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'dan sonra 1 yıl ara veren Halit Ergenç, Meryem Uzerli'ye zamanında 2 milyon TL veren yapım şirketiyle anlaştı.
Yeni projesi içeriği belli olmamasına rağmen bölüm başı 100 bin TL ücreti kabul eden Halit Ergenç.
13 bölümün parasını 1 milyon 300 bin TL'yi peşin aldı.
halit-ergenc_343.jpg

@xemrexxx @mrt-06 @cookies @sokak sanati @Harunnn60 @destere @Aserat

Hak etmediğini söyleyemeyiz, ama daha projesi belli olmadan ilk 13 bölümün parasını alması ilginç olmuş doğrusu.

Dizi belli oldu mu ki 13 bölümün ücretini peşin alıyor?

@xemrexxx 'in açması gereken konuyu bir başkasının açması 😵

Dizi belli oldu mu ki 13 bölümün ücretini peşin alıyor?

@xemrexxx 'in açması gereken konuyu bir başkasının açması 😵
meryem uzerlinin yapım şirketiyle anlaşmış henüz dizinin içeriği belli olmamasına rağmen 13 bölümlük ücretini peşin almış
ayrıca ben başkasımıyım cnm :F:F:F

yanlış kişi açmış)) önemli olan para kazanmak değil . datasözü var meryem uzerli iyi bilir. güzelliğine güvenme bir sivilce yeter parana güvenme bir "Ateş" yeter)))

Adamın kendisi dedi hakkımda çıkan para haberleri doğru değil diye. :F

kız @Çiğdem- bu terbiyesizliği göreyim diye mi facede başımın etini yiyorsun beyazsoy yine iyi niyetini konuşturmuş:) halit ergenç konuşunda meryeme girmiş bir de reytingle alakasız şekilde can ateşten bahsetmiş magazin yapmış hepsini geçtim magazinde bile insanların özel hayatıyla dalga geçilmez,yaşadığı tranva alay konusu olamaz:) tabi hep iyi niyetten bunlar :) şimdi birileri meryem değil de berenin tüp bebeğiyle ilgili ya da tubanın evlenmeden hamile kalmasına laf etse çoktan konu kapanmış herkes de cezasını almıştı :)))

kız @Çiğdem- bu terbiyesizliği göreyim diye mi facede başımın etini yiyorsun beyazsoy yine iyi niyetini konuşturmuş:) halit ergenç konuşunda meryeme girmiş bir de reytingle alakasız şekilde can ateşten bahsetmiş magazin yapmış hepsini geçtim magazinde bile insanların özel hayatıyla dalga geçilmez,yaşadığı tranva alay konusu olamaz:) tabi hep iyi niyetten bunlar :) şimdi birileri meryem değil de berenin tüp bebeğiyle ilgili ya da tubanın evlenmeden hamile kalmasına laf etse çoktan konu kapanmış herkes de cezasını almıştı :)))
ayy onu bunu brak senin yüzünden bu koca kafalı adamın haberlerini ben açmak zorunda kaldım sırf bunun için kafanı kopartırım vlla birdaha forumdan bir yere gitme :F:F:F