Halit Ergenç Yeni Dizisinden Ne Kadar Para Kazanacak?

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,864
Puanı
1,051
Ünlü oyuncu Halit Ergenç'in yeni dizisinden ne kadar para kazanacağı netleşti.

Ünlü oyuncu diziden bölüm başına 120 bin TL alacak.

Ünlü oyuncu Halit Ergenç, yeni sezonda hafızasını kaybeden ve iki kadın arasında kalan bir adamı canlandıracak.

Dizinin kanalı ve adı netleşmiş değil, Cansu Dere'nin partneri olacağı konuşuluyor.
halit-ergenc.jpg

Dizinin kanalı Kanal D değil mi? Kanal D yetkilileri açıkladı diye hatırlıyorum. Eğer belli değilse inşallah Star TV alır.
Ayrıca Halit bu parayı sonuna kadar hak ediyor. Beren son tutmayan dizisine rağmen 80 bin istemişti ama Halit Ergenç'in şu ana kadar rol aldığı tüm dizileri reyting rekorları kırdı ve yurt dışında da Binbir Gece ve Muhteşem Yüzyıl en çok satılan ve izlenilen türk dizisi.Yani ücret normal.

Dizinin kanalı KANAL D olarak açıklandı. Dizinin kanalı kesin olarak belli. Cansu tek başına partner olamaz, bir partner daha lazım. İki kadın var çünkü dizide.

Parada uygun sanırsam, ikilemde kaldım.

Bende fazla buldum açıkçası en fazla 70 bin alması gerekirdi. :X
En fazla 70 bin mi? Dalga mı geçiyorsun sen.Tüm dizileri Türkiyede reytinglerde en üstsırada olan dizilerde oynadı ve bu diziler yurtdışında da çok izleniyor.Binbir Gece ve Muhteşem Yüzyıl'ın reytinglerini bilmiyorsun galiba sen.
Beren bile son dizisi tutmadığı halde 80 bin istiyorken dünyada en çok izlenilen Türk dizisi Muhteşem Yüzyılda başrol oynayan adam az mı alsın.

En fazla 70 bin mi? Dalga mı geçiyorsun sen.Tüm dizileri Türkiyede reytinglerde en üstsırada olan dizilerde oynadı ve bu diziler yurtdışında da çok izleniyor.Binbir Gece ve Muhteşem Yüzyıl'ın reytinglerini bilmiyorsun galiba sen.
Beren bile son dizisi tutmadığı halde 80 bin istiyorken dünyada en çok izlenilen Türk dizisi Muhteşem Yüzyılda başrol oynayan adam az mı alsın.
Ben öyle düşünüyorum melunbaşı sana noluyo en fazla alırsa 90 bin 120 bin gerçekten çok fazla sen bir yadan Myci olduğun için böyle konuşuyorsun. :A

Ben öyle düşünüyorum melunbaşı sana noluyo en fazla alırsa 90 bin 120 bin gerçekten çok fazla sen bir yadan Myci olduğun için böyle konuşuyorsun. :A
120 bin almasının sebebi 03 medya olması yani yabancı şirket. Halit bu yayınlanacak dizinin yurtdışı gelirini düşünmüştür.Zaten bu şirket diziyi yurtdışına pazarlamak için herşeyi yapacak yani bu oran normal.
Ayrıca zaten son dizisinden 80 bin alıyordu.

120 bin almasının sebebi 03 medya olması yani yabancı şirket. Halit bu yayınlanacak dizinin yurtdışı gelirini düşünmüştür.Zaten bu şirket diziyi yurtdışına pazarlamak için herşeyi yapacak yani bu oran normal.
Ayrıca zaten son dizisinden 80 bin alıyordu.
Kaç alırsa alsın sende izleyince bayram edersin artık tutmazsa senin için üzülecem. :A

Kaç alırsa alsın sende izleyince bayram edersin artık tutmazsa senin için üzülecem. :A
Tutmaz ise yayından kaldırılacak ve o kadar kişi eklmeğinden olacak. O dizinin set arkasındaki çaycı temizlikçi kameraman gibi daha birçok kişi işsiz kalacak. Nedense gülemedim.
Ayrıca Kanal D'de yayınlanacak dizi yani Starda değil. Diziyi kanal yüzünden savunmuyorum yani.

Tutmaz ise yayından kaldırılacak ve o kadar kişi eklmeğinden olacak. O dizinin set arkasındaki çaycı temizlikçi kameraman gibi daha birçok kişi işsiz kalacak. Nedense gülemedim.
Ayrıca Kanal D'de yayınlanacak dizi yani Starda değil. Diziyi kanal yüzünden savunmuyorum yani.
Sende duygusala bağladın biz başka yönüyle konuşuyoruz sen nereye çekiyorsun konuyu Kanal D kesin değil bu arada sen hiç çekilmessin.