Adanalının bir hayranı olarak bu mesajını hiç beğenmediğimi bildiririmdoğru diyorsunadanalı gibi sabun köpüğü vasat bir dizide oyunculuk yapsın oraya yakışır..... ne işi var ciddi tarihi dizilerde filmlerde ..
![]()
evet vardı bir şey başrol spartacus seçmelerine gitmiş yanlışlıkla fatih e almışlarAdanalının bir hayranı olarak bu mesajını hiç beğenmediğimi bildiririm
Fatihin tutmamasına üzüldüm ama bizim Tarih hocası beğenmemişDemek bir şey varmış onda da
![]()
Adanalının bir hayranı olarak bu mesajını hiç beğenmediğimi bildiririm
Fatihin tutmamasına üzüldüm ama bizim Tarih hocası beğenmemişDemek bir şey varmış onda da
![]()
alakurt son bölüm kendi sesiyle oynamış galiba berbat oyunculuğuna sesi de eklendievet vardı bir şey başrol spartacus seçmelerine gitmiş yanlışlıkla fatih e almışlar![]()
diziyi neden 22 den sonraya aldıkları ortaya çıktı çoluk çocuk kötü etkilensin istmemişler demek kialakurt son bölüm kendi sesiyle oynamış galiba berbat oyunculuğuna sesi de eklendi![]()
Bak bu konu da sana katılıyorum ancak Adanalıya laf söylemeneden beğenmemiş peki ? fatih bir kere çam yarması gibi bir tipe sahip değilmiş..bir maraz aliden fatih tipi yaratmak eşekten kelebek olmasını beklemek kadar zor iş ...adam ne tip olarak fatihe benziyor nede yetenek var vatandaşta saldım çayıra mevlam kayıra türünden bir deneme yaptılar tutmadı
Bak bu konu da sana katılıyorum ancak Adanalıya laf söylemeBir Vadiyi sevdiğim kaar severdim ben onu
Maraz Alinin yerine Fatih filminde ki adamı koysalardı çok daha iyi olurdu
aman fazla uzağa götürmesin panpahalit ergençin bu iyi tavırları beni benden aldı.)))
en fazla süleymanın odasından , herremin odasına kadar ki bi mesafeye giderim panpaaman fazla uzağa götürmesin panpa)))
herre ne panpaen fazla süleymanın odasından , herremin odasına kadar ki bi mesafeye giderim panpa))
tehlikeli yerlerde dolaşmayı severimherre ne panpaasıl tehlike zaten o arada öldürülebilrisin,zehirlenebilirsin,sümbül ağa tutar seni harem ağası kadrpsuna falan katar
![]()
unutmadan mete de var belki sarayı falan yakartehlikeli yerlerde dolaşmayı severim![]()
öbgzk adına dağ kadar post kasttığımı anlatırsam eğer meteye, babasına karşı bile beni korurunutmadan mete de var belki sarayı falan yakar![]()
o artık beyazıt anası,lalası,gardaşı ne derse onu yaparöbgzk adına dağ kadar post kasttığımı anlatırsam eğer meteye, babasına karşı bile beni korur![]()
o zamandan ondan hayır gelmez deseneo artık beyazıt anası,lalası,gardaşı ne derse onu yapar![]()