Halit Ergenç, 'Fatih'in Bitmesine Üzüldü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mehmet Akif Alakurt Yapmacık Kaçıyordu
Birkan Sokulu - Gamze Özçeliği Yeni Projelerde Görmemiz yakındır .

Ben de cok üzüldüm halit Ergenç in dizisini izlemesemde onun oyunculugunu cok seviyorum

doğru diyorsun:) adanalı gibi sabun köpüğü vasat bir dizide oyunculuk yapsın oraya yakışır..... ne işi var ciddi tarihi dizilerde filmlerde ..:)
Adanalının bir hayranı olarak bu mesajını hiç beğenmediğimi bildiririm :)
Fatihin tutmamasına üzüldüm ama bizim Tarih hocası beğenmemiş :) Demek bir şey varmış onda da :)

Adanalının bir hayranı olarak bu mesajını hiç beğenmediğimi bildiririm :)
Fatihin tutmamasına üzüldüm ama bizim Tarih hocası beğenmemiş :) Demek bir şey varmış onda da :)

neden beğenmemiş peki ? fatih bir kere çam yarması gibi bir tipe sahip değilmiş..bir maraz aliden fatih tipi yaratmak eşekten kelebek olmasını beklemek kadar zor iş ...adam ne tip olarak fatihe benziyor nede yetenek var vatandaşta saldım çayıra mevlam kayıra türünden bir deneme yaptılar tutmadı

Bu olayın ardından Eflatun Film başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik ve Seda Akmanın oynadığı yeni dizi Ben de Üzüldüm'ü yapmaya karar verdi. :F

neden beğenmemiş peki ? fatih bir kere çam yarması gibi bir tipe sahip değilmiş..bir maraz aliden fatih tipi yaratmak eşekten kelebek olmasını beklemek kadar zor iş ...adam ne tip olarak fatihe benziyor nede yetenek var vatandaşta saldım çayıra mevlam kayıra türünden bir deneme yaptılar tutmadı
Bak bu konu da sana katılıyorum ancak Adanalıya laf söyleme :) Bir Vadiyi sevdiğim kaar severdim ben onu :) Maraz Alinin yerine Fatih filminde ki adamı koysalardı çok daha iyi olurdu