Half-Life ve Portal'ın Filmi Geliyor!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,770
Puanı
1,061
Half-Life ve Portal'ın Filmi Geliyor!

half-life-portal-header.png

Valve'nin 1998 ve 2004 yılında devrim yaratan Half-Life serisi ve yine aynı oyun stüdyosunun elinden çıkan Portal'ın filmlerinin çekilmesine başlandı!

Yıllardır film yapımcıları Half Life serisinin filminin yapılmasını istemiş ama Valve izin vermemişti. Hatta ünlü yönetmen Quentin Tarantino bile oyunun büyük bir hayranı olduğunu ve filmini yapmak istediğini belirtmişti.

Ünlü yönetmen J.J Abrams ve Valve'nin kurucu Gabe Newell birlikte çalışacaklarını duyurarak her iki oyuna film geleceğini söylediler. Şuanlık Half-Life ve Portal'ın senaryoları yazılmaya başlanıldığı belirtildi. Her iki film içinde geliştirilme aşamasında olduğu ve iki hikaye üzerine de yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten J.J. Abrams daha fazla bilgi vermedi.

Oyun dünyasını heyecanlandıran bu gelişme oldukça konuşulacağa benziyor zira Half-Life 2, yapılmış en iyi bilgisayar oyunu seçilmiş. Oyunun ana karakteri Gordon Freeman ise gelmiş geçmiş en iyi oyun karakteri seçilmiştir. 7 Aralık 2012'de yapılan 10. Spike TV Video Oyun Ödülleri'nde son on yılın en iyi oyunu seçilmiştir.

Portal ise kısa olmasına karşın 2007'nin en çok ilgi gören oyunlardan biri olarak görülen oyun olmuş. Devam oyunu ise 2011 yılında çıkmıştır.

halflife2.jpg

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Aahh Half Life benim en sevdiğim oyun serisidir. :love1: Haberi görünce o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam. Yıllardır 3.oyunun çıkmasını beklerim ama Valve çıkarmıyor suan sadece Steam onun gözünden önemli. Asıl Half Life çıksa işte o zaman rekorlar kırar GTA5 filan yalan olur o derece. :love1:

@mrt-06 sana demiştim yazın Half Life'ın filmi çıksa diye. Bak çıktı gördün mü. :D

Bakalım siz ne diyeceksiniz. :)
@OzaN @destere @Titanium @xemrexxx @Çiğdem- @Amoureux @Tolstoyevski @Danger UA!

Şuana kadar hayatımda Süper Mario hariç hiçbir oyun bitirmedim, oynadığım en lüks GTA oyunu San Andreas o da zevkine. Counter Strike 1.5 ile Half Life 2'yi de zamanında internet cafelerde kapışırdık o kadar. Pes 2005'i ve Fifa 2006'yı oynadığımı hatırlıyorum en son bilgisayarda (ps 2 de oynadığım fifa ve pes 13-14'leri saymazsak)
Yani sözün özü bilgisayar oyunları bakımından yaşayan en uzak kişilerden biriyim, Call Of Duty 1 bile oynamamışım hayatımda, inanılmaz geri kalmışlık psikolojisi sarmış olsa gerek gece gece iyi içimi döktüm :D bu nedenle oyunla ilgili filmler de haberler de pek dikkatimi çekmiyor fakat J.J.Abrams varsa o film izlenir. :)

Şuana kadar hayatımda Süper Mario hariç hiçbir oyun bitirmedim, oynadığım en lüks GTA oyunu San Andreas o da zevkine. Counter Strike 1.5 ile Half Life 2'yi de zamanında internet cafelerde kapışırdık o kadar. Pes 2005'i ve Fifa 2006'yı oynadığımı hatırlıyorum en son bilgisayarda (ps 2 de oynadığım fifa ve pes 13-14'leri saymazsak)
Yani sözün özü bilgisayar oyunları bakımından yaşayan en uzak kişilerden biriyim, Call Of Duty 1 bile oynamamışım hayatımda, inanılmaz geri kalmışlık psikolojisi sarmış olsa gerek gece gece iyi içimi döktüm :D bu nedenle oyunla ilgili filmler de haberler de pek dikkatimi çekmiyor fakat J.J.Abrams varsa o film izlenir. :)
Half Life serisi candır. :D Umarım iyi uyarlarlar. :)

Ben de oyunlardan baya bir uzağım. İnternetimin ilk yıllarında online oyunlar hariç konsol yada pc oyunları da hiç oynamazdım. @Harunnn60 eğer bi oyun oyna deseler şuan "the last of us" oynardım:X sinematik bir oyun oynama izlerim sadece:A hatta bi ara youtube de izlemeye çalişmiştim harıkaydı ilk 3 bölüm filan:A

Ben de oyunlardan baya bir uzağım. İnternetimin ilk yıllarında online oyunlar hariç konsol yada pc oyunları da hiç oynamazdım. @Harunnn60 eğer bi oyun oyna deseler şuan "the last of us" oynardım:X sinematik bir oyun oynama izlerim sadece:A hatta bi ara youtube de izlemeye çalişmiştim harıkaydı ilk 3 bölüm filan:A
The Last Of Us'un da filmi geliyor Forumdash'cım. :A

sağ tıkla basıp sol tıkla adamı 1km uzağa atardık vay be :D

izlenir izlenir :D

Heyecanlıyım. İzlerim olabildiğince erken. Oyun bekliyoduk ama film de idare eder. :D

Bence ikisi aynı filmde olmalıydı, ne de olsa aynı evrende geçiyor iki oyun da. Hikayeleri bağdaşıyor temelde.

The Last Of Us'un da filmi geliyor Forumdash'cım. :A
Oley çok sevindim :oley: keşke dizi de yapsakardı:X başrol oyuncusu kim?oyundaki karakter kadar karizma küçük kız oyundaki gibi masum bişey mi? Bak ya şimdi devam etsem mi izlemeye acaba? Aradan yıllar geçmişti en son bıraktıgım partta:F

Oley çok sevindim :oley: keşke dizi de yapsakardı:X başrol oyuncusu kim?oyundaki karakter kadar karizma küçük kız oyundaki gibi masum bişey mi? Bak ya şimdi devam etsem mi izlemeye acaba? Aradan yıllar geçmişti en son bıraktıgım partta:F
Onu da öğlen açarım. :A Şimdi açarsam kimse yorum yapmaz. :A

Aahh Half Life benim en sevdiğim oyun serisidir. :love1: Haberi görünce o kadar çok mutlu oldum ki anlatamam. Yıllardır 3.oyunun çıkmasını beklerim ama Valve çıkarmıyor suan sadece Steam onun gözünden önemli. Asıl Half Life çıksa işte o zaman rekorlar kırar GTA5 filan yalan olur o derece. :love1:

@mrt-06 sana demiştim yazın Half Life'ın filmi çıksa diye. Bak çıktı gördün mü. :D

Bakalım siz ne diyeceksiniz. :)
@OzaN @destere @Titanium @xemrexxx @Çiğdem- @Amoureux @Tolstoyevski @Danger UA!
2 oyunuda hiç oynamadım portal tombik kız gibi bir oyuna benziyor ama hiç görmemiştim daha önce half life ise bizim okul dönemimizde bilgisayar dersinde erkek öğrenciler oynuyordu ordan görmüştüm :F:F:F

2 oyunuda hiç oynamadım portal tombik kız gibi bir oyuna benziyor ama hiç görmemiştim daha önce half life ise bizim okul dönemimizde bilgisayar dersinde erkek öğrenciler oynuyordu ordan görmüştüm :F:F:F
Ben yıllardır 3.oyunun çıkmasını bekliyorum. :love1: Neyse en azından filmini izlemek nasip olacak bize. :Z:Z

Portal'ın filmini izleyebilirim, zaten oyunun hikayesi çok iyiydi. :)

Yakın zamanda da 2. oyununa başlarım.

halflife 1 e takılıyodum şu aralar fiminin gelmesi güzel az okuldan kaçıp oynamadık hikaye versiyonunuda bitirmiştim ah ya güzel oldu güzel