Yok bu Valve'ye ait değil. Bağımsız birileri yapmış Valve'de izin vermiş.@harunn60 hl3 un fragmani cikti mi ?
Half Life 2'den başla hem türkçe yaması da var. Zamanında birçok ödül almıştı.Half Life oyunlarının hiçbirini oynamadım. Sadece eskiden Half Life oyununu multiplayer olarak internet cafelerde oynardık artık onuda yapmaz olduk
Oyunla ilgili goruslerini bekliyorum Bende 2yi bitirince oynamayi dusunuyorum sen tavsiye edersen bende oynarimArkadaşlar oyun çıktı. Bende en kısa sürede oynayacağım.
Tamam.Oyunla ilgili goruslerini bekliyorum Bende 2yi bitirince oynamayi dusunuyorum sen tavsiye edersen bende oynarim
Onu senden Mayis gibi alirim Menusu turkce sadece altyazisi var bideTamam.
2.oyunun türkçe yaması var bu arada umarım türkçe yama ile oynuyorsundur.
Altyazılar türkçe ise tamam yapmışsın o zaman. Bir ara özelden senle konuşalım.Onu senden Mayis gibi alirim Menusu turkce sadece altyazisi var bide
Konusmalari altyazili degilde turkce dublaj olmuyor mu ? Olur konusuruzAltyazılar türkçe ise tamam yapmışsın o zaman. Bir ara özelden senle konuşalım.
Yok olmaz sende abarttın iyice.Konusmalari altyazili degilde turkce dublaj olmuyor mu ? Olur konusuruz
Crysis hariç diğer oyunlar dublajlı değil. Zaten Crysis serisinide yapan firmanın başkanı türk olduğu için türkçe oldu.Yakinda o da olur
İzin almış. İzin almasa Steam'da neden yayınlansın.Valve dava açar bu oyuna kesin
Ha onu bilmiyordum. Ama Gaben yine dava açar niye çok satmadı bu oyun diye Yan kesici Gabenİzin almış. İzin almasa Steam'da neden yayınlansın.
Yapabilir.Ha onu bilmiyordum. Ama Gaben yine dava açar niye çok satmadı bu oyun diye Yan kesici Gaben