2 dakikada cözmüsüm diziyiEvet oralı zaten. Deli kadının kızı aslında. Öyle gibi yani. Çok iyi akıyor tam Total'lik. Yarın liderlik o grupta gelir inşallah. ❤️❤️
2 dakikada cözmüsüm diziyiEvet oralı zaten. Deli kadının kızı aslında. Öyle gibi yani. Çok iyi akıyor tam Total'lik. Yarın liderlik o grupta gelir inşallah. ❤️❤️
Bugün yetişebilseydim izleyecektim diziyi, özetsiz başlamışdizinin özetine bakindim. Bir kisimda baslangicina. Bu tarz diziler tutar genelde ama beni cekmedi pek. Dizi cok yapay duruyor. Oyunculuklar zorlama.
Bir süre sonra Meleginde orali oldugu cikar. ilk 10 dakikada edindigim izlenim
Özetsiz ise ben nasıl özet izledim? Kısa özet diyelim o zamanBugün yetişebilseydim izleyecektim diziyi, özetsiz başlamışSevdiğim oyunculara bağlı olarak aşiret dizisi izleyebiliyorumVurdu-kırdı ve tempo oluyor
Neyse MasterChef’te kaos varmış, o da iş görür bugün
Özetsiz olduğu bilgisi doğru değilmiş demek ki ben forumun yalancısıyımÖzetsiz ise ben nasıl özet izledim? Kısa özet diyelim o zamanoğlanla Meleğin tanışma fassı , evliliği, tarla yanması, babasının fenalaşıp onun apar topar gelip memlekette nikaha evet demesini falan hep gösterdiler
Hayır öyleydi son anda kısa özet kondu.Özetsiz olduğu bilgisi doğru değilmiş demek ki ben forumun yalancısıyımKısa özet diyelim o zaman
Maşallah tüm olayı öğrenmişsin zaten
Sen ankette Veliaht işaretliyorsun 2 haftadır?Haftaya TV’den ben de Veliaht izleyeyim o zaman diziyi sevdiysen
Tempo daha çok artıyor. Önce yarının sonuçlarını görelim çok heyecanlıyım. ❤️3. Bölüm Fragmanı
Gülse ablam geleceği bilmiş ; vadi out yalan dünya in olduBugün yetişebilseydim izleyecektim diziyi, özetsiz başlamışSevdiğim oyunculara bağlı olarak aşiret dizisi izleyebiliyorumVurdu-kırdı ve tempo oluyor
Neyse MasterChef’te kaos varmış, o da iş görür bugün
Yıldız'ım ile daha çok ses getirdiler. Onlar olacak gibi.3. Bölüm 2. Fragmanı
Ecünnü buradan da kovulmaz inş.Yıldız'ım ile daha çok ses getirdiler. Onlar olacak gibi.
Melek'imin hikayesi yeni açılacak. Fanlar birbirine girecek gibi.Ecünnü buradan da kovulmaz inş.
Aman beter olsunlar.Melek'imin hikayesi yeni açılacak. Fanlar birbirine girecek gibi.
Gümbür gümbür geliyoruz. ❤️Dizinin 1. bölümü 10 günde Youtube’da 10 milyon izlenmeyi aştı.
Aynen ve tempo da çok iyiydi yine. Haftaya da BOMBA gibi.Abi kardeş yüzleşme sahnesinde İlhan Şen ve Onur Bilge çok iyi oynamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?