NOW Halef: Köklerin Çağrısı - Dizi Yorumları

Evet oralı zaten. Deli kadının kızı aslında. Öyle gibi yani. Çok iyi akıyor tam Total'lik. Yarın liderlik o grupta gelir inşallah. ❤️❤️
2 dakikada cözmüsüm diziyi :A ben sevmedim diziyi

dizinin özetine bakindim. Bir kisimda baslangicina. Bu tarz diziler tutar genelde ama beni cekmedi pek. Dizi cok yapay duruyor. Oyunculuklar zorlama.
Bir süre sonra Meleginde orali oldugu cikar. ilk 10 dakikada edindigim izlenim :A
Bugün yetişebilseydim izleyecektim diziyi, özetsiz başlamış :A Sevdiğim oyunculara bağlı olarak aşiret dizisi izleyebiliyorum :A Vurdu-kırdı ve tempo oluyor :A

Neyse MasterChef’te kaos varmış, o da iş görür bugün :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bugün yetişebilseydim izleyecektim diziyi, özetsiz başlamış :A Sevdiğim oyunculara bağlı olarak aşiret dizisi izleyebiliyorum :A Vurdu-kırdı ve tempo oluyor :A

Neyse MasterChef’te kaos varmış, o da iş görür bugün :A
Özetsiz ise ben nasıl özet izledim? Kısa özet diyelim o zaman :A oğlanla Meleğin tanışma fassı , evliliği, tarla yanması, babasının fenalaşıp onun apar topar gelip memlekette nikaha evet demesini falan hep gösterdiler :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Özetsiz ise ben nasıl özet izledim? Kısa özet diyelim o zaman :A oğlanla Meleğin tanışma fassı , evliliği, tarla yanması, babasının fenalaşıp onun apar topar gelip memlekette nikaha evet demesini falan hep gösterdiler :A
Özetsiz olduğu bilgisi doğru değilmiş demek ki ben forumun yalancısıyım :F Kısa özet diyelim o zaman :A

Maşallah tüm olayı öğrenmişsin zaten :A

Sen ankette Veliaht işaretliyorsun 2 haftadır? :A Haftaya TV’den ben de Veliaht izleyeyim o zaman diziyi sevdiysen :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Özetsiz olduğu bilgisi doğru değilmiş demek ki ben forumun yalancısıyım :F Kısa özet diyelim o zaman :A

Maşallah tüm olayı öğrenmişsin zaten :A

Sen ankette Veliaht işaretliyorsun 2 haftadır? :A Haftaya TV’den ben de Veliaht izleyeyim o zaman diziyi sevdiysen :A
Hayır öyleydi son anda kısa özet kondu.

• Beğendim
Reactions: Bully
Konular hızlı ilerliyor, her şey çabuk ortaya çıkıyor. İlerde tıkanıp sıkıntı yaşayabilirler. Rakibi Veliaht daha sakin ilerliyor.

Abi kardeş yüzleşme sahnesinde İlhan Şen ve Onur Bilge çok iyi oynamışlar.