İyi geceler tatlı rüyalarBen zıbarmaya sizle hiç uğraşamıcam 32..saate gircem uyumadım halainceden inceden soldan soldan geliyorlarbyeeeee
İyi geceler tatlı rüyalarBen zıbarmaya sizle hiç uğraşamıcam 32..saate gircem uyumadım halainceden inceden soldan soldan geliyorlarbyeeeee
Ne fok yaptın da uyumadın o kadar saat??Ben zıbarmaya sizle hiç uğraşamıcam 32..saate gircem uyumadım halainceden inceden soldan soldan geliyorlarbyeeeee
Gerçekten aşiri tatlıydı rüyamİyi geceler tatlı rüyalar
Neler yapmadım kiNe fok yaptın da uyumadın o kadar saat??
SüperGerçekten aşiri tatlıydı rüyam
Neler yapmadım ki32 saate ne sığabilir
Baharın başına vurmuş senin azgın moruq.Gerçekten aşiri tatlıydı rüyam
Neler yapmadım ki32 saate ne sığabilir
neeeehhh???😱Baharın başına vurmuş senin azgın moruq.
Adnan Ziyagil mi sandın kendini.neeeehhh???😱
Orijinal dizinin yorum konusuna baktım da sadece @bazinga yorum yapmış dizi ile ilgili. Belki bir şey söyler.Bu diziyi çok merak ediyordum. Boş günüme gelmesiyle, izleyebileceğim. Orjinaline göre konuşursak, izlemeye değer mi? Bilenler söyleyebilir mi?
Güzel konusu var ama çok da ahım şahım olduğu söylenemez.Orijinal dizinin yorum konusuna baktım da sadece @bazinga yorum yapmış dizi ile ilgili. Belki bir şey söyler.
Showtime - Your Honor - Dizi Yorumları
"Kvodo” adlı İsrail dizisinden uyarlanan Your Honor, New Orleans’ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan “Breaking Bad”in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça...fav10.net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?