forumamı üye olucakmış olsun
Nerde bizde o şans, foruma değil bizim evin oralara taşınsın. O daha makul geçer.
İyide kim bu dizi oyuncusumu mankenmi nerede keşfettinNerde bizde o şans, foruma değil bizim evin oralara taşınsın. O daha makul geçer.Beğendin mi?
Şu Sabancılar var ya onlardan biri işte, hem zengin hem tatlı anla işte.İyide kim bu dizi oyuncusumu mankenmi nerede keşfettin
Adam nasıl yakışıklı, görmüyor musun? 😱 Boy desen var, kas desen var, dudak desen var, tip desen var. Yakışıklı diyoruz buna.bunun0 neresi yakışıklı yahu.Yakışıklılık kavramı değişti resmen, küçüldü biraz. Herkes yakışkılı,
Neresi itici, tipini kılığını görmüyor musun?@yatutarsa gardaşım sen bana bir link atmıştın bir ara bu o oğlan mıydı yoksa başka biri miydi, Koçlardan mıydı?
İtici buldum. Cem Belevi’ye benziyor.
Zengin zübbesi işte abartma.Neresi itici, tipini kılığını görmüyor musun?
Zengin olup da çirkin olanlarda var, Allah adama ikisini de vermiş.Zengin zübbesi işte abartma.
Ben iyi buluyorum bu adamı ama zengin olması bence bu kadar havalı olmasını sağlıyor
Sondan ikinci fotosuna bitiyorum.Ben bunu İnstagramda 1 kere stalk yapmıştım.@Yiğitt zevkimiz aynı aşkım.
Çook sexy deilmi ya.
Sen de iyisin he.her eli ayağı düzgün olan kirli sakal bırakıp yakışıklı sayılıyor.0Yahu yakışıklı dediğin adam memlekette 1 tane 2 tane olur. Daha da olmaz.Yakışıklı dediğin Kenan'dır, Kıvanç'tır, Beckham'dır, Brad'dir. Bunlardır işte sayılıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?