Doğrudur be sen kendi derdine yan
Doğrudur be sen kendi derdine yan
Netflix zaten ayrı bir saçma diziler çekiyor
Ben senin işini görmem sen Faruk beyi alOlmasın zaten sen bana bekar lazımsın @Forumdash
Hııı git ara da sorDoğrudur be sen kendi derdine yan
Şunu çöpe atsan öyle sevaba girersin ki Sana cennetten 30 huri ismarlarımBen senin işini görmem sen Faruk beyi al
Bana genç ve çıtır lazım, o bunakla işim olmaz @ForumdashBen senin işini görmem sen Faruk beyi al
Hııı git ara da sor
Şunu çöpe atsan öyle sevaba girersin ki Sana cennetten 30 huri ismarlarım
@Forumdash Faruk bey benden sağlamdırBana genç ve çıtır lazım, o bunakla işim olmaz @Forumdash
Hahaahh sen avatarımdaki gibi bir parçasın hissediyorum ve vazgeçmiyorum@Forumdash Faruk bey benden sağlamdır
@serhatt ın radarı vardır neeye yöneleceğini bilir@Forumdash Faruk bey benden sağlamdır
Sen bu diziyi izliyor musunHahaahh sen avatarımdaki gibi bir parçasın hissediyorum ve vazgeçmiyorum
Hakanı mıSen bu diziyi izliyor musun
Kordinat algılamada soru yaşıyordun ben seni düzelttim ve sınırlandırdım. Bana uzak herkese doğruca gidebilirsinAhh bebeğim benim, nasıl da tanıyor beni Sende yaşadığım hayal kırıklığını @eskici de yaşamıycam eminim
Ayaklarıma kapanıyordun az önce millete oynama artık kes blöfüKordinat algılamada soru yaşıyordun ben seni düzelttim ve sınırlandırdım. Bana uzak herkese doğruca gidebilirsin
🥴🤢🤮Ayaklarıma kapanıyordun az önce millete oynama artık kes blöfü
Merak ettim sordum bir soru soracaktım @Forumdash Faruk beye sorayım bu Hazar Ergüçlü’nün oynadığı karakter ölmemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorumHayır be neden
Hayır öbürü ölmüştü Hatta Hazara meydan kalınca Hakana yurumeye başladiMerak ettim sordum bir soru soracaktım @Forumdash Faruk beye sorayım bu Hazar Ergüçlü’nün oynadığı karakter ölmemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum