Emin olma Hakanı hiç sevmemSen bırakmazsın ben biliyorum.
Çakma Arrow'un nesini seviyorsun anlamıyorum.Sen bırakmazsın ben biliyorum.
Git la geçen gün Turabiyle barıştı diye sevmeye başlamıştın unuttum sanma.Emin olma Hakanı hiç sevmem
Hiç sevmem kendisini, Survivor bitti daha kurtaramadık kendisinden.
İnşallah Kösem Sultan dizisine gelmez.
Valla siz sevmiyosunuz ama geldiği diziye hem reyting hem de dizi'nin güzelliği açısından katkı sağlıyacaktır .inşALLAH köseme gelirBilmiyorum. Belki adada açlıktan dolayı öyle bana itici geldi. Eğer Kösem Sultanda olursa mecbur izleyeceğim çünkü Kösem Sultanın hayatını kaç kere okudum hatırlamıyorum.
Çok biliyonya Starcı melunn çakmaymış izlede adam gibi dizi gör sen ne anlarsın diziden tarihimizi lekelemiyor enazından.Çakma Arrow'un nesini seviyorsun anlamıyorum.
Bir anlık gaflet olabilirGit la geçen gün Turabiyle barıştı diye sevmeye başlamıştın unuttum sanma.
Ben her zaman yapıyordum zaten.@Bully nin yokluğunda sen mi antilik yapıyon bebüş
Ne reytingi getirecek bu adam?Valla siz sevmiyosunuz ama geldiği diziye hem reyting hem de dizi'nin güzelliği açısından katkı sağlıyacaktır .inşALLAH köseme gelir
Allah korusun ya. O ne biçim Beddua.😱Valla siz sevmiyosunuz ama geldiği diziye hem reyting hem de dizi'nin güzelliği açısından katkı sağlıyacaktır .inşALLAH köseme gelir
Bebüşlere gelesiceBen her zaman yapıyordum zaten.
Ne reytingi getirecek bu adam?
Sende ekurin @harzemliişah ile diiziyi izlersinTamam bırak git.
Dua edelim sizin dizinize gelsin. Ama ben FİLİNTA dizisine katılacağını düşünüyorum nedense.Bebüşlere gelesice
Vadikızı cookies Çiko papuleoo daha da var izleriz biz sen git.
Onlar yokken ben vardım amaVadikızı cookies Çiko papuleoo daha da var izleriz biz sen git.
Bir oyuncu için dizi mi bırakcan ya ciddi konuş ne bırakacan 1 sezon durup gider zaten.Onlar yokken ben vardım ama
Fanları var hakan nereye biz oraya HHFC gücü dirilişe gelsin izlerim valla en azından izlemeye çalısımBen her zaman yapıyordum zaten.
Ne reytingi getirecek bu adam?