Hakan Şükür

O yeryüzüne gelmiş en büyük adamlardandır.O Türkiye'de gönüllerde taht kurmuş yurtdışında ise oyunuyla,kişiliğiyle,insanlığıyla akıllara kazınmış şanlı takımım Galatasaray'ın büyük kaptanıdır.O bir adam gibi adamdır.

Yine KHAN18'in görüşlerine aynen katılıyorum. =]

Gelmiş geçmiş en büyük oyunculardandır. Gerek karakter bakımından, gerekse oyunu bakımından en iyi oyuncular arasındadır.

katılıyorum görüşlere...
milli maçta 12 saniyede gol atma rekorunu elinde tutan eski futbolcu...bu sene futbol oynasaydı Galatasaray'ın ligi en azından ilk ikide bitirmesine büyük katkısı olabilirdi.

Çok çok büyük bir forvet olmasına karşın hemen hemen oynadığı her dönemde eleştirilere maruz kalmıştır kaçırdığı goller nedeniyle...

3 saniye var ne olacak
amortisi yok mu xD

onu yazarken Bordeaux'un UEFA Kupası 3.tur 2.maçındaki ilk golüne gitti aklım...
Futbola at gözlükleriyle bakan arıza modellerin "Hakan Şükür suratına tükür" gibi bir tekerlememsi tutturmak için malzeme olarak kullandıkları spor adamı.

Süper Lig tarihinin en golcü futbolcusu.Dünya Kupası'nın en erken gol atan oyuncusudur.

türk futbol tarihinin en büyük golcülerinden biri en çok gol atan futbolcu

hakan şükür denince aklıma gelen tek şey: ben bilmem büyüklerim bilir lafıdır.. milletvekili oldu hala sorulara aynı şekilde cevap veriyor halkımız bunu seçerken keşke büyüklerimizden birini seçseydi adam bilmiyor bişey topu büyüklere atıyor

en efendi futbolculardan biridir inanılmaz saygılı futbolculuğu tartışılmaz zaten

en efendi futbolculardan biridir inanılmaz saygılı futbolculuğu tartışılmaz zaten

efendiliğine söyleyecek bişey yok gerçekten efendi bir oyuncuydu ama forvet oyuncusu değildi
hakanın ne olduğunu çözemedi kaleciler her top hakana çarpıp sekip gol oluyordu ben hakanın frikik golünü yada uzaktan atılan sert şutlarını hatırlamıyorum tüm gollerinde kuş taşa çarptı durumu mevcuttu

250 tanesini öyle attı değil mi??

2,25m zıplıyor bu golde

Moderatörün son düzenlenenleri:
izledim genelde aşırtma goller ve kafa golü başka bişey yok