Haftanın Sahnesi- Koriş ve Yasemin Kavgası

yardırmak için izleyebilirim.
Kösem vs Diriliş diyorsun.
Baştan kaybedersin yani orada ki hiç bir isim Hülya olamicak.
ikisine de yardırma işini ben yapıcam zaten size gerek yok

sen en basitini izlemişsin zamanında en azından ben bi üstünü izliyorum far-ı ben, fark-ı diriliş
siyasi amaçla yapılan şeye dizi bile denmiyor genelde ben o yüzden en basiti diyorum
dizilerle karşılaştırma bence

Kiraz mevsimini eleştirenlerin kiraz mevsimi kopyası kiralık aşk hayranı olmalılari nasıl bir karadır

Kiraz mevsiminde elbise tasarımı işi ayakkabı tasarımına dönüşmüştür. Kızımız asıl erkek yerine asıl erkeğin arkadaşına aşıktır asıl erkek aşka inanmayan beridir. Sonra bir şeyler sahte bir yakınlaşma olur bizimkiler aşık olurlar.

@harunn60 daha ayrıntılı anlatsın.

Bunları daha kiralık aşık ve çilek kokusu başlarken yazdım

@sokak sanati nın beyazsoyu desteklemesi ne ka güzel eleminin kederinin son noktası

ay totoş @Harunnn60 söyle beyazsoya ben hep diyorum bir diziyi izlenr kılan senaryo ve oyuncular ikisinden biri çok iyi olursa diziyi izlerim
aynısı şu an ohb de de geçerli senaryo bitti ama oyuncular hala iyi
)) ay neyse kiraz mevsimi ile kiralık aşkı oyuncu yönündne karşılaştıramaz bile özge gürelle elçin sangu arası fark dağlar kadar
)) nerimanla ayazın annesi bile çok farklı oyunculukta kiralık aşk 10 tur fark atıyor km ye oyunculuk konusunda
)

Konu fazla benzer. Doğru bir yorum beğenemez miyim.

Emre diyor ki; ''bir diziyi izlenir kılan senaryo ve oyuncular ikisinden biri çok iyi olursa diziyi izlerim
))''

Emre diyor ki; ''bir diziyi izlenir kılan senaryo ve oyuncular ikisinden biri çok iyi olursa diziyi izlerim
))''
ay demesemiydin şimdi beyazsoy oyuncu konusuna girerse çıkamayız .ss 2012 de berenciydi tubayı yerin dibine geçirmişti; 2013 te intikam ilk bölümde vadiyi geçince tuba çok iyi beren berbat demeye başlamıştı
şimdi nereden nerelere girecek .(

beyazsoy'un senle bir sorunu yok ki bence engellemeyi kaldır artık konuşun.
Senin hakkında da iyi şeyler söyledi hatta.

))''
Ohb senaryo bitmedi ki daha yeni başlıyor o hayat benim tam takip etmedim den bahar kendi hayatının çalındığını yeni anladı bu dizisinin ismini de veren asıl konusu . Simdi bu konu biterse hikaye biter.

Kiralık aşk tamamen kiraz mevsimin kopyası hatta kiraz mevsimindeki gayi bile adamlar kopyaladilar)))

Oyuncu için kimse dizi izlemez izlese kivancin dizisi izlenirdi. Kırgın çiçeklerde kim var da millet izliyor