yardırmak için izleyebilirim.Aferin. Yavaş yavaş AB olucan.
Kösem'i de izle tam olur.
yardırmak için izleyebilirim.Aferin. Yavaş yavaş AB olucan.
Kösem'i de izle tam olur.
yardırmak için izleyebilirim.
sen en basitini izlemişsin zamanında en azından ben bi üstünü izliyorum far-ı ben, fark-ı dirilişen basidini takip ediyor farkında değil
yardırmak için izleyebilirim.
ikisine de yardırma işini ben yapıcam zaten size gerek yokKösem vs Diriliş diyorsun. Baştan kaybedersin yani orada ki hiç bir isim Hülya olamicak.
siyasi amaçla yapılan şeye dizi bile denmiyor genelde ben o yüzden en basiti diyorum dizilerle karşılaştırma bencesen en basitini izlemişsin zamanında en azından ben bi üstünü izliyorum far-ı ben, fark-ı diriliş
hehe işine geldiği gibiikisine de yardırma işini ben yapıcam zaten size gerek yok
siyasi amaçla yapılan şeye dizi bile denmiyor genelde ben o yüzden en basiti diyorum dizilerle karşılaştırma bence
işime geldiğ igibi değil trt yöneticisi açıkladı ''biz dirilişi my nin türkiye ve osmanlı konusunda yarattığı kötü imajı silmek için yaptık'' diyehehe işine geldiği gibi
e ne güzel işteişime geldiğ igibi değil trt yöneticisi açıkladı ''biz dirilişi my nin türkiye ve osmanlı konusunda yarattığı kötü imajı silmek için yaptık'' diye
siyasi amaçla yapılan şeye dizi demiyoz panpa olsa olsa porpoganda ürünü olur ay neyse empire izlicem ben uğralamam şimdie ne güzel işte
sen demiyosun panpasiyasi amaçla yapılan şeye dizi demiyoz panpa olsa olsa porpoganda ürünü olur ay neyse empire izlicem ben uğralamam şimdi
Kiraz mevsimini eleştirenlerin kiraz mevsimi kopyası kiralık aşk hayranı olmalılari nasıl bir karadırBeyaz Show o saat diliminin boşluğundan yararlanıp AB çıkıyor Okan olsaydı görürdü karşısında. Okanım çok özledim.
Kiraz Mevsini'nin ilk 20 bölümünü @beyazsoy bile övüyordu bence bir hikmeti vardır.
@sokak sanati nın beyazsoyu desteklemesi ne ka güzel eleminin kederinin son noktası
ay totoş @Harunnn60 söyle beyazsoya ben hep diyorum bir diziyi izlenr kılan senaryo ve oyuncular ikisinden biri çok iyi olursa diziyi izlerim aynısı şu an ohb de de geçerli senaryo bitti ama oyuncular hala iyi )) ay neyse kiraz mevsimi ile kiralık aşkı oyuncu yönündne karşılaştıramaz bile özge gürelle elçin sangu arası fark dağlar kadar)) nerimanla ayazın annesi bile çok farklı oyunculukta kiralık aşk 10 tur fark atıyor km ye oyunculuk konusunda)
önceden beğenmezdinKonu fazla benzer. Doğru bir yorum beğenemez miyim.
önceden beğenmezdin
onlar hala beğeniyor değişen bişi yok onlarda)))Önceden kimler neler beğenirdi.
Emre diyor ki; ''bir diziyi izlenir kılan senaryo ve oyuncular ikisinden biri çok iyi olursa diziyi izlerim aynısı şu an ohb de de geçerli senaryo bitti ama oyuncular hala iyi ))''Kiraz mevsimini eleştirenlerin kiraz mevsimi kopyası kiralık aşk hayranı olmalılari nasıl bir karadır
Kiraz mevsiminde elbise tasarımı işi ayakkabı tasarımına dönüşmüştür. Kızımız asıl erkek yerine asıl erkeğin arkadaşına aşıktır asıl erkek aşka inanmayan beridir. Sonra bir şeyler sahte bir yakınlaşma olur bizimkiler aşık olurlar.
@harunn60 daha ayrıntılı anlatsın.
Bunları daha kiralık aşık ve çilek kokusu başlarken yazdım
ay demesemiydin şimdi beyazsoy oyuncu konusuna girerse çıkamayız .ss 2012 de berenciydi tubayı yerin dibine geçirmişti; 2013 te intikam ilk bölümde vadiyi geçince tuba çok iyi beren berbat demeye başlamıştı şimdi nereden nerelere girecek .(Emre diyor ki; ''bir diziyi izlenir kılan senaryo ve oyuncular ikisinden biri çok iyi olursa diziyi izlerim aynısı şu an ohb de de geçerli senaryo bitti ama oyuncular hala iyi ))''
beyazsoy'un senle bir sorunu yok ki bence engellemeyi kaldır artık konuşun. Senin hakkında da iyi şeyler söyledi hatta.ay demesemiydin şimdi beyazsoy oyuncu konusuna girerse çıkamayız .ss 2012 de berenciydi tubayı yerin dibine geçirmişti; 2013 te intikam ilk bölümde vadiyi geçince tuba çok iyi beren berbat demeye başlamıştı şimdi nereden nerelere girecek .(
Ohb senaryo bitmedi ki daha yeni başlıyor o hayat benim tam takip etmedim den bahar kendi hayatının çalındığını yeni anladı bu dizisinin ismini de veren asıl konusu . Simdi bu konu biterse hikaye biter.Emre diyor ki; ''bir diziyi izlenir kılan senaryo ve oyuncular ikisinden biri çok iyi olursa diziyi izlerim aynısı şu an ohb de de geçerli senaryo bitti ama oyuncular hala iyi ))''