çiğdem her hafta ağlaya ağlaya izliyor bu diziyi oğlanı senin su ya kaptırdığı için
Hahah sen hemen niye o ecünnüyü gösteriyorsunrezillik resmen ben bu diziye başlamam
Ben Arasımı tek gösteriyordum ne güzel
çiğdem her hafta ağlaya ağlaya izliyor bu diziyi oğlanı senin su ya kaptırdığı için
Hahah sen hemen niye o ecünnüyü gösteriyorsunrezillik resmen ben bu diziye başlamam
bende ağlamamak için için hiç başlamayayım diyorum suyu gerzeğin birine kaptırmak katlanılacak bir durum değilçiğdem her hafta ağlaya ağlaya izliyor bu diziyi oğlanı senin su ya kaptırdığı için
@Çiğdem- senin arasa gerzek dedi destere totoşubende ağlamamak için için hiç başlamayayım diyorum suyu gerzeğin birine kaptırmak katlanılacak bir durum değil
vazgeçtim izlemem ben dedim ya aras sapıyla su gibi kızı yanyana görmesem daha iyi
Aaa sus bakayımvazgeçtim izlemem ben dedim ya aras sapıyla su gibi kızı yanyana görmesem daha iyi
Askerde bile izlerim benshameless ın yerli uyarlamasını izlemeyi düşünüyordum bir türlü başlayamadım onun haricinde pek izlemek istediğim bişeyde yokbirde @sokak sanati bodrum masalındaki dilan çiçek denizin yeni dizi adresini verdi fırsatım olursa ona bakabilirim su kaçmaz
askerde etrafın kırgın saplarla dolacak şimdiden kolay gelsin
izleyemezsinAskerde bile izlerim ben
Haklısın en iyisi internetten izlerim izin günlerindeizleyemezsinçok değer verdiğin kızlar hakkında abazalar hep belden aşağı espri yapar diziyide bırakmak zorunda kalırsın sırf kızlar laf işitmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?