Ufak Tefek Cinayetler'in dün akşama damga vuran son bölümünde Oya'nın son hamlesi Merve, Pelin ve Arzu arasındaki tüm köprüleri attı. Şer birliği bozuldu ve savaş başladı; peki sizce bu savaşın sonunda hangi tarafın yüzü gülecek?
Aaa hayır @destere Eşkiya izliyor ,Salı günleri
Fazilet Kızlarını izlemiyorsun yani iyien son anne dizisini izlemiştim geçen sene ondan sonra hiçbir yerli diziye bakmadım yeni dizilerdende haberim yok ne başladı ne bitti olaya fransızım
hayır geçen sene nerde kaldıysam orda kaldı faziletin kızlarıFazilet Kızlarını izlemiyorsun yani iyi
Bu @denizz19 un Kırgın kızlarıda hala devam ediyorhayır geçen sene nerde kaldıysam orda kaldı faziletin kızları
shameless ın yerli uyarlamasını izlemeyi düşünüyordum bir türlü başlayamadım onun haricinde pek izlemek istediğim bişeyde yok birde @sokak sanati bodrum masalındaki dilan çiçek denizin yeni dizi adresini verdi fırsatım olursa ona bakabilirim su kaçmazBu @denizz19 un Kırgın kızlarıda hala devam ediyor
askerde etrafın kırgın saplarla dolacak şimdiden kolay gelsinVe devam da edecek
senin su çiğdemin oğlanla güreş tutuor bol bol tıkla bak direkt sahneye gidiyishameless ın yerli uyarlamasını izlemeyi düşünüyordum bir türlü başlayamadım onun haricinde pek izlemek istediğim bişeyde yok birde @sokak sanati bodrum masalındaki dilan çiçek denizin yeni dizi adresini verdi fırsatım olursa ona bakabilirim su kaçmaz
askerde etrafın kırgın saplarla dolacak şimdiden kolay gelsin
rezillik resmen ben bu diziye başlamamsenin su çiğdemin oğlanla güreş tutuor bol bol tıkla bak direkt sahneye gidiyi
çiğdem her hafta ağlaya ağlaya izliyor bu diziyi oğlanı senin su ya kaptırdığı içinrezillik resmen ben bu diziye başlamam
Çukur Arasım var mutlaka izlemelisin @xemrexxx de izliyorshameless ın yerli uyarlamasını izlemeyi düşünüyordum bir türlü başlayamadım onun haricinde pek izlemek istediğim bişeyde yok birde @sokak sanati bodrum masalındaki dilan çiçek denizin yeni dizi adresini verdi fırsatım olursa ona bakabilirim su kaçmaz
askerde etrafın kırgın saplarla dolacak şimdiden kolay gelsin
kız en önemli detayı unuttun çukurda gay selim karakteri var ; @destere selim karakterinden esinlendiler galiba