Haftanın Sahnesi | Şer Birliği Bozuluyor (6. Bölüm)

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,557
Puanı
1,061
Ufak Tefek Cinayetler'in dün akşama damga vuran son bölümünde Oya'nın son hamlesi Merve, Pelin ve Arzu arasındaki tüm köprüleri attı. Şer birliği bozuldu ve savaş başladı; peki sizce bu savaşın sonunda hangi tarafın yüzü gülecek?

Bölüm en can alıcı sahneydi bu Oya öyle güzel bir adım attı ki tek sözüyle tepetaklak oldu herşey:D

Bir kadının tek bir sözü ile nasıl bir kasırga yarattir adlı bir sahneydi. Ve diğerlerinin birbirine laf sokmasından (Pelin ve Merve) Oyaniñ oyununu görmeyip dibe çökmesi.
Yani söyle bir şey var. Ben dedim yani nasıl olur da Merve gibi akıllı bir kadın Oyanın bu oyununu anlamaz ve orada hersey ortaya çıkar diye ama işte o anı yaşamak lazım. Sok etkisi ile Arzu ve Pelin odaklandı ve Oyayı göremedi.

Bu @denizz19 un Kırgın kızlarıda hala devam ediyor :A :A :A
shameless ın yerli uyarlamasını izlemeyi düşünüyordum bir türlü başlayamadım onun haricinde pek izlemek istediğim bişeyde yok :) birde @sokak sanati bodrum masalındaki dilan çiçek denizin yeni dizi adresini verdi fırsatım olursa ona bakabilirim su kaçmaz :)

Ve devam da edecek :A
askerde etrafın kırgın saplarla dolacak şimdiden kolay gelsin :)

shameless ın yerli uyarlamasını izlemeyi düşünüyordum bir türlü başlayamadım onun haricinde pek izlemek istediğim bişeyde yok :) birde @sokak sanati bodrum masalındaki dilan çiçek denizin yeni dizi adresini verdi fırsatım olursa ona bakabilirim su kaçmaz :)

senin su çiğdemin oğlanla güreş tutuor bol bol tıkla bak direkt sahneye gidiyi:A

Çukur Arasım var mutlaka izlemelisin @xemrexxx de izliyor :A :A :A
8453498.jpg