Haftanın En Çok Reklam Alan Ve Haber Olan Dizileri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
183,591
Reaksiyon puanı
136,997
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Medya Takip Merkezi'nin medyaloji.net için hazırladığı araştırmaya göre, reklamverenlerin bu hafta en çok tercih ettiği yerli dizi 'Lale Devri' oldu. Uzun süredir ilk sıralarda göremediğimiz dizi, bu hafta büyük bir farkla ilk sıraya yerleşmeyi başarırken, toplamda 540 reklam spotunu izleyicilerine ulaştırmaya çalıştı.
Reklamverenlerin en çok tercih ettiği bir diğer dizi ise, Star TV ekranlarında yayınlanan 'Beni Affet' oldu. Listenin değişmeyen dizilerinden olan Beni Affet, 376 adet reklam yayınlayarak en çok reklam alan yerli diziler araştırmasında ikinci sırada yer aldı. Bu diziyi bu hafta ATV'nin sevilen komedi yazısı 'Yahşi Cazibe' izledi. Dizi, yayınlanan 1 yeni ve 4 tekrar bölümüyle 351 adet reklama yer verdi.

İşte 30 Nisan ' 06 Mayıs haftasının Prime Time'da en çok reklam alan yerli dizileri;
reklam_yerli-dizi.jpg

Haberlerin vazgeçilmez dizisi; Muhteşem Yüzyıl…

Medya Takip Merkezi'nin 30 Nisan ' 06 Mayıs haftasının kapsayan araştırmasına göre, zirvenin sahibi bu hafta da değişmeyerek Muhteşem Yüzyıl oldu. Özellikle, son haftalarda yayınlanan heyecanlı sahneleriyle izleyicileri ekran karşısına bağlayan dizi, basından da gördüğü ilgiyle yine en çok konuşulan dizi unvanını kimseye kaptırmadı.
Basında sıkça haberlerini gördüğümüz bir diğer dizi ise, Kuzey Güney adlı diziydi. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi, Kuzey'in eline bağlamayı alıp söylediği türkü ile fırtınalar estirirken basında da en çok haber olan ikinci dizi oldu.

Haftanın en çok konuşulan diğer dizileri;
haber-olna-dizi.jpg
 
bilmem ne lalesi çok reklam alıyormuş ama haber konusu dahi yapılmamış:)))


muhteşem yüzyılı kutluyorum hakediyor ...
 
cennet mahallesinin haber olduğunu göremedik.. hem cennet mahallesi bizden habersiz yoksa yeniden mi başladı :d
 

Forum İstatistikleri

Konular
171,587
Mesajlar
3,714,740
Üyeler
8,455
Son Üye
daisydove