Haftanın En Çok İzlenen Dizileri [29 Eylül - 5 Ekim]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,830
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Listeyi yazmadan önce, Pazartesi - Cumartesi günleri arası Kanal D dizilerinin yayında olmadığını belirtmemizde fayda var. Bu diziler en üst sıralarda yer alıyorlardı bildiğiniz gibi. Ayrıca özellikle Salı ve Çarşamba günü yayınlanan diziler bayram nedeniyle dizi izleyicisini azalmasından dolayı daha alt sıralarda yer aldılar. Salı Fenerbahçe maçı, Perşembe Beşiktaş maçı, Cumartesi ise Varmısın Yokmusun'da özel program olduğundan dolayı o dizilerin reytinglerinde de düşme oldu... İşte AB/Total gruplarında en çok izlenenler...

AB

Elveda Rumeli 9.30
Kavak Yelleri 8.50
Akasya Durağı 7.20
Avrupa Yakası (Tekrar) 6.50
Avrupa Yakası 6.10
Düğün Şarkıcısı 5.80
Gece Gündüz 5.40
Parmaklıklar Ardında 4.60
Selena 4.30
Son Ağa 4.00
Baba Ocağı 3.60
Benim Annem Bir Melek 3.50
Derdest 3.40

TOTAL
Kavak Yelleri 7.40
Akasya Durağı 7.10
Elveda Rumeli 6.40
Avrupa Yakası 5.90
Arka Sıradakiler 5.80
Selena 5.30
Parmaklıklar Ardında 5.10
Baba Ocağı 5.00
Düğün Şarkıcısı 5.00
Gece Gündüz 4.90
Son Ağa 4.60
Eşref Saati 4.50
Avrupa Yakası(Tekrar) 4.30
Eşref Saati (Bayram Özel) 3.60

Derdest'i izLiyom şimdi de :D sıraLama da sonuncu :) .. DoLu Dizgin yıLLar da haftaya sıraLamaya girer.
bu listeye giremeyende bir sürü dizi var. bu listeye giriyorsa dizi fena değil demektir :D
Özellikle Star için reytingleri fena değil... Ama dizi Kanal D'de olsa bu reytingle anında kaldırırlar :D

Asi tek favorim aradada son agayi izliorum.. O kdr cok dizi var gibi gozukuo doru duzgun izlicek bisi bulamio insan..

Yaprak Dökümü 20.00 yapmış dün. Sanmıyorum o rakamı geçebileceğini...
Aşk-ı Memnu var Vadi'ye dişli rakip...

Vadi kesinlikle Aşk-ı Memnu'yu geçer ama çok ciddi bir fark atamaz. Daha doğrusu Yaprak Dökümü reytinglerine ulaşamaz. Totalde ilk 2 garanti. Ama AB'de 3-4 anca...

Hangi dizi nerde ne kadar izlenmiş beni pek bağlamaz aslında :D