Haftanın Üyesini Seçiyoruz [Hafta 12]

Haftanın Üyesi ?

• wampir

Oy: 5 41.7%
  • KoЯn

Oy: 2 16.7%
  • mR.BLooD

• BêяK

Oy: 1 8.3%
  • _ρέśŜίmίŚŦ_

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Alıntı:
Bundan böyle her Pazartesi haftanın üyesi seçilecek. Ve bu kişi anasayfada 1 hafta boyunca Haftanın Üyesi olarak gözükecek avatarıyla beraber. Her hafta 5 aday olacak ve bu adaylar hafta içinde en çok mesaj atan 5 kişi olacak. (Adminler hariç, co adminler dahil) Bir kez Haftanın üyesi olan, bir daha 2 hafta sonra aday olabilecek. Böylelikle her hafta aynı kişinin Haftanın Üyesi olması engellenecek. Oylama hafta boyunca sürecek. Pazartesi günü yeni konu açıldığında bu konu kapatılacak ve haftanın üyesi anasayfaya yansıyacak.

Yeni Düzenleme:Eşitlik halinde iki aday arasında ikili oylama yapılacak ve bunun sonucu Salı günü açıklanacaktır.
Yeni Düzenleme: Aday sayısı 10 kişiden 5 kişiye indirildi.
Uygulamaya verilen uzun aranın ardından 11.hafta bu hafta kabul edilecektir.
NOT: KENDİNE OY KULLANMAK YASAKTIR. YASAĞA UYMAYAN DİSKALİFİYE EDİLİR OYLAMADAN.

Haftanın Üyesine 3000 rep puanı ödül.

yani çalışmasna bakarak falan değil...
e o zaman ben de kendime verirdim çok zor değil.bir ara (sanırım bu yüzden) ara verilmişti oylamaya.ve bu mesajı oy alamadım diye yazdığımı düşünen çıkarsa düşünsün.amacımı kendim bilmem yeter.

yani çalışmasna bakarak falan değil...
e o zaman ben de kendime verirdim çok zor değil.bir ara (sanırım bu yüzden) ara verilmişti oylamaya.ve bu mesajı oy alamadım diye yazdığımı düşünen çıkarsa düşünsün.amacımı kendim bilmem yeter.
neden ve kime böyle bişey yazdın anlayamadımda

içimden geldi oy verdim demiş ya.sana oy vermesi değil problemim bu tür bi konuda duygularıyla hareket etmesi.yoksa elbette kim kime isterse oy versn ama yanlış politika.

ki hak ediosun.duygularıyla hareket etmeseydi de sana verirdi bence.

bnde sana gönül oyumu veriorum 😱 bana da tek sen verdn 😱

Bana göre mustafa çalıştı listede görünce zaten ona verecektim.
Anlamadığım kime oy verdiğim neden böyle sorun oldu.Bir dahaki oylamada yazmam kime oy verdiğimi olur biter.

Bana göre mustafa çalıştı listede görünce zaten ona verecektim.
Anlamadığım kime oy verdiğim neden böyle sorun oldu.Bir dahaki oylamada yazmam kime oy verdiğimi olur biter.
sorun olan kime oy verdiğin değil oyunu veriş şeklin.ama asıl ben karışmıyorum bundan sonra çünkü yanlış anlaşılıyor.benim içimden x gelse ama ben baksam "ya bu y daha iyi tercih olur" desem ve y'ye versem daha mantıklı olmaz mı?neyse ben karışmıyorum isteyen içinden gelene versin isteyen kendisine hakaret edene isteyen kıla yüne...ki karışma hakkım da yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...