Hazal Kaya'nın dizisi miymiş? AFK gibi bir havası varsa neden olmasın?İsminden ziyade konusu çok önemli ve Hazal Kaya bu konuda birkaç kez konuştu, aç oku.
Hazal Kaya'nın dizisi miymiş? AFK gibi bir havası varsa neden olmasın?İsminden ziyade konusu çok önemli ve Hazal Kaya bu konuda birkaç kez konuştu, aç oku.
Elalemin dizisinin reklamını niye yapayım.Hazal Kaya'nın dizisi miymiş? AFK gibi bir havası varsa neden olmasın?
Sadakatsiz yapar ama Masumlar'ı para hırsı uğruna iyice uzatıp rezil ederlerse şaşırma.Yapacaklarım biter bitmez yetişirim. Zaten her ikisi de Haziran gibi final yapacaklardır büyük ihtimalle.
OGM yapmaz öyle bir şey. 3. sezonda anlatılacak konu kalmaz zaten.Sadakatsiz yapar ama Masumlar'ı para hırsı uğruna iyice uzatıp rezil ederlerse şaşırma.TRT daha düşük reytingli dizileri bile uzun süre devam ettirdiği için.
Sırf Hazal var diye mi izleyeceksin?Elalemin dizisinin reklamını niye yapayım.Fragmanlarını izle bi ben hafif gerilim havası falan aldım karışık.Ama AFK'daki gibi entrikalar, gençlik dizisi meseleleri şimdilik yok.
Yoo niye yapmasın İstanbullu Gelin'i de 3 sezon yaptılar zamanında.OGM yapmaz öyle bir şey. 3. sezonda anlatılacak konu kalmaz zaten.
------
Sırf Hazal var diye mi izleyeceksin?
Hayır, 2. tanıtımı efsaneydi.OGM yapmaz öyle bir şey. 3. sezonda anlatılacak konu kalmaz zaten.
------
Sırf Hazal var diye mi izleyeceksin?
Sanki EHHŞ izliyordun diye hatırlıyorum aklımda yanlış mı kaldı acaba.Pazartesi: Üç Kuruş (Bekleniyor)
Cuma: Yalancı
Pazar: Yargı
Unutmuşum. Ben de diyorum bi eksik var. Onu da izliyorum evet. Gayette güzel gidiyo.Sanki EHHŞ izliyordun diye hatırlıyorum aklımda yanlış mı kaldı acaba.Eğer izlemediysen onu da mutlaka tavsiye ederim.
Bir an İmkansız'ın haftaya başlayacağını unuttum.Pazartesi: Yasak Elma
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: -
Cuma: Arka Sokaklar
Cumartesi: Elkızı - Kardeşlerim
Pazar: -
Yeni diziler ile ilgili kararsızım.
11 Kasım'dan itibaren her perşembe Ozan Dolunay için FOX'tayız.Bir an İmkansız'ın haftaya başlayacağını unuttum.
Ay iyi tamam dizinin ASIL başrolü Hazal Kaya'yı hiç sevme. Neyse seninki bölümde 3-5 saniye gözükecek ama Hazal 2 saat.11 Kasım'dan itibaren her perşembe Ozan Dolunay için FOX'tayız.
Bıraka bıraka Sadakatsiz'i mi bıraktın? Aralarında eli yüzü en düzgün dizi oymuş.Pazartesi: Yasak Elma
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: -
Cuma: Arka Sokaklar
Cumartesi: Elkızı - Kardeşlerim
Pazar: -
Yeni diziler ile ilgili kararsızım.
Yasak Elma ve Elkızı'nı çıkartıyorum zaten onlar best.Bıraka bıraka Sadakatsiz'i mi bıraktın? Aralarında eli yüzü en düzgün dizi oymuş.
Arka Sokaklar'a ne zaman başladın?Yasak Elma ve Elkızı'nı çıkartıyorum zaten onlar best.Kardeşlerim ve Arka Sokaklar, Sadakatsiz'in bu sezonundan kat be kat daha iyi.
Ara sıra izliyordum ama bu sezon yaptıkları bir transfer ilgimi çekti.Arka Sokaklar'a ne zaman başladın?
İçeride iş olmayan bir transfer...Ara sıra izliyordum ama bu sezon yaptıkları bir transfer ilgimi çekti.O yüzden artık düzenli izleme kararı aldım.
İzliyor musun ki böyle konuşuyorsun? 😱İçeride iş olmayan bir transfer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?