Fox TV'deki dizileri canlı izleme imkanım az. Pek sevinmeyeceksin ama Yasak Elma'nın yeni sezondaki bölümündeki videolara kısa kısa bakındim bugünMucize Doktor'u da izle.![]()
Yıldız en sevdiğim karakter haliyle meraktan ara sıra takip edecem gibi
Fox TV'deki dizileri canlı izleme imkanım az. Pek sevinmeyeceksin ama Yasak Elma'nın yeni sezondaki bölümündeki videolara kısa kısa bakındim bugünMucize Doktor'u da izle.![]()
Şimdi herkesin üstündemi yoksa belirli kişilerinmi?Gözüm üstünüzdeİyi oluyormuş böyle gizli gizli bakmak etrafa
![]()
Takip edin edinFox TV'deki dizileri canlı izleme imkanım az. Pek sevinmeyeceksin ama Yasak Elma'nın yeni sezondaki bölümündeki videolara kısa kısa bakındim bugün@alperuz
Yıldız en sevdiğim karakter haliyle meraktan ara sıra takip edecem gibi![]()
Bakınma olarak herkesi görüyoruz ister istemez ama mesaj herkese değil belirli kişilereŞimdi herkesin üstündemi yoksa belirli kişilerinmi?
Bende gizli bakmayı sevdim![]()
Kaya olur sandık ama Leyla'yı getirdilerTakip edin edinYıldız'a bi de partner getirseler çok güzel olacak ama işte...
işte ben belirli kişiler oluyorsam bu beni mutlu eder diye sordumBakınma olarak herkesi görüyoruz ister istemez ama mesaj herkese değil belirli kişilere![]()
Yok yok Kaya yaşlı.Kaya olur sandık ama Leyla'yı getirdiler![]()
Sana yazdığıma göre belirli kişilerdensin demek kiişte ben belirli kişiler oluyorsam bu beni mutlu eder diye sordum![]()
![]()
Bu ne FOX fanlığı.30 Eylül - 6 Ekim 2019
Pazartesi: Yasak Elma
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: Mucize Doktor
Cuma: -
Cumartesi: Bir Aile Hikayesi
Pazar: -
(Netten Kadın'ı izlemeye devam ediyorum)
Bu sezonu izlemeye başladım ama hiç beklediğim gibi gelmedi 16.bölümü final olarak kabul ediyorumBu ne FOX fanlığı.Kuzgun'u bıraktın mı. 😱
Hadi ya. @Dosi de bıraktım demişti tam izleyenler arttı diye sevinirken yine azalıyoruz.Bu sezonu izlemeye başladım ama hiç beklediğim gibi gelmedi 16.bölümü final olarak kabul ediyorumonun dışında evet gerçekten şu an sadece FOX izliyorum şimdi fark ettim
![]()
Bakiyorum ama detaylı değil. Final olacaksa bakarım finaline. artık hiç bir diziyi pür dikkat izlemeyecem. Vaktime yazıkHadi ya. @Dosi de bıraktım demişti tam izleyenler arttı diye sevinirken yine azalıyoruz.Kuzgun bittikten sonra Kurşun'u da beğenirsem 3 dizim de FOX'tan olacak resmen kıyamet alameti.
![]()