- Reaksiyon puanı
- 58,993
- Puanı
- 1,060
Tabii ki de Star forever. 😎4 dizin de Stardaymış bakıyorum.Kaliteden anlıyorsun
Tabii ki de Star forever. 😎4 dizin de Stardaymış bakıyorum.Kaliteden anlıyorsun
Bu söz senden mi çıktı şu anda? 😱Tabii ki de Star forever. 😎
4 dizim Star'da 3 dizim Kanal D'de demek ki Star'cıymışım ben.Bu söz senden mi çıktı şu anda? 😱
Foruma verdiğin ara seni çok değiştirdi, çok. Yine de sonunda doğru yolu bulmuş olman güzel bir gelişme.4 dizim Star'da 3 dizim Kanal D'de demek ki Star'cıymışım ben.
Teşekkür ederim, doğru yol tabii ki Star'ımın yoludur o yoldan şaşmayacaz inşallah @RevaNForuma verdiğin ara seni çok değiştirdi, çok. Yine de sonunda doğru yolu bulmuş olman güzel bir gelişme.
Kanal D'den ümit yok.Teşekkür ederim, doğru yol tabii ki Star'ımın yoludur o yoldan şaşmayacaz inşallah @RevaN
Hastayım Bully, çünkü ölüyorum.Teşekkür ederim, doğru yol tabii ki Star'ımın yoludur o yoldan şaşmayacaz inşallah @RevaN
Niye ki Pazartesi günü dışında gayet iyi durumda kanal.Kanal D'den ümit yok.
Kanal D'yi hep sezon ortasında yayına soktuğu diziler kurtardı. İntikam, Galip Derviş, Küçük Ağa, Merhamet, Ankara'nın Dikmen'i, Poyraz Karayel... Beş Kardeş de tutar, ama yine de beklentilerini düşük tut derim.Niye ki Pazartesi günü dışında gayet iyi durumda kanal.
Paramparça veya Karadayı'dan birini Pazartesi TV'den izlesen, Vampire Diaries ve Empire'ı da Cumartesi-Pazar izlesen daha rahat bir yayın akışı olabilir sanki.Pazartesi : boş
Sali : paramparça - karadayi
Carsamba : the flash - ask yeniden (simdilik)
Perşembe : arrow - kara para ask
Cuma : the vampire Diaries - medcezir - empire
Cumartesi : boş
Pazar : boş