Bir de öyle tutmamış diziler değil ki bitsin.Sadece Emanet biterMeryem'e her turlu bakarim da sadece Survivor'un oldugu gun olursa sorun olur.
Bir de öyle tutmamış diziler değil ki bitsin.Sadece Emanet biterMeryem'e her turlu bakarim da sadece Survivor'un oldugu gun olursa sorun olur.
O zamana kadar neler olur bilinmez, bekleyip gorelim. Survivor ile ayni gunde olursa netten izlerim.Bir de öyle tutmamış diziler değil ki bitsin.Sadece Emanet biter
Kacaki seyretsene aga su an tam profesyoneller 44-45-46.bölümlerle uçtular 46.bölümün tekrarina bak dolu dolu aksiyon. efektleri Vadiden kat kat güzel su an ki en iyi efekt KacaktaPazartesi: -
Salı: -
Çarşamba: -
Perşembe: Kurtlar Vadisi Pusu
Cuma:-
Cumartesi: Futbol Arenası Beyaz Futbol
Pazar: Futbol Arenası-Galip Derviş ( Netten)
Saçma dizileri izlemiyorum agaKacaki seyretsene aga su an tam profesyoneller 44-45-46.bölümlerle uçtular 46.bölümün tekrarina bak dolu dolu aksiyon. efektleri Vadiden kat kat güzel su an ki en iyi efekt Kacakta
Saçma mi tamam aga izleme ama şunu bil Gaipten kat kat daha mantikli daha güzelSaçma dizileri izlemiyorum aga
Yav he he .Vadi özentisi diziyi izlemiyorum.5 dk zor dayanırım bu diziye çok saçma ötesi İnşallah biterSaçma mi tamam aga izleme ama şunu bil Gaipten kat kat daha mantikli daha güzel
İzlemeden yorum yapmasaydin keske ne diyimYav he he .Vadi özentisi diziyi izlemiyorum.5 dk zor dayanırım bu diziye çok saçma ötesi İnşallah biter
Offf aga 3 saat boyunca kuru aksiyon sevmiyorum ben heyecan ve güzel bir hikayenin de olması lazım.Aksiyon sahnelerinde Vadi buna on basarİzlemeden yorum yapmasaydin keske ne diyim
Diyorum ya aga hikayeyi oluşturdular 3 saat boyunca full aksiyonda yok eski simdi yine senin dediğin Vadi cakmaligina gelecez ama Vadide nasil konsey falan kuruldu bunda da öyle bir konsey kuruldu ama o konseyin %1 i etmez ama hikaye süperOfff aga 3 saat boyunca kuru aksiyon sevmiyorum ben heyecan ve güzel bir hikayenin de olması lazım.Aksiyon sahnelerinde Vadi buna on basar
Benim tarzım değil bu diziDiyorum ya aga hikayeyi oluşturdular 3 saat boyunca full aksiyonda yok eski simdi yine senin dediğin Vadi cakmaligina gelecez ama Vadide nasil konsey falan kuruldu bunda da öyle bir konsey kuruldu ama o konseyin %1 i etmez ama hikaye süperNe yaparsan yap ya niye bu kadar zorluyorum ki aklima geldi şimdi oturup Vadi izlicem tv de
aga perşembe gününe koptumBenim Akis yine degisti
Pazartesi: TV izlemiyorum
Sali: Evde olursak Kacak
Carsamba: Dirilis
Persembe: arada sirada yayinlandiginda Kurtlar Vadisi Pusu
Cuma: TV izlemiyorum
Cumartesi: TV izlemiyorum
Pazar: TV izlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?