İzeyeceğine çok sevindim. Bundan sonra her Perşembe Boynu Bükükler'i konuşuruz seninle.
Aynen birlikte yorumlarız. Ama reytingleri artması gerekiyor yoksa Kanal D acımaz.Güzel dizi sevindim izlemene
İzeyeceğine çok sevindim. Bundan sonra her Perşembe Boynu Bükükler'i konuşuruz seninle.
Aynen birlikte yorumlarız. Ama reytingleri artması gerekiyor yoksa Kanal D acımaz.Güzel dizi sevindim izlemene
Aynen birlikte yorumlarız. Ama reytingleri artması gerekiyor yoksa Kanal D acımaz.
Gün | Program |
Pazartesi | Karadayı 62.Bölüm Part 1 |
Salı | Karadayı 62.Bölüm Part 2 (öğlen arası net'ten) |
Çarşamba | boş (mesai'deyiz akşam) |
Perşembe | Kara Para Aşk 1.Bölüm / Kurt Seyit & Şura 2.Bölüm / Kızılelma 9.Bölüm (hepsi de net'ten sabah arka arkaya) |
Cuma | Medcezir 26.Bölüm |
Cumartesi | Bugünün Saraylısı 18.Bölüm |
Pazar | boş |
Planlanan haftalık yayın akışım 10 - 16 Mart 2014;
Gün Program Pazartesi Karadayı 62.Bölüm Part 1 Salı Karadayı 62.Bölüm Part 2 (öğlen arası net'ten) Çarşamba boş (mesai'deyiz akşam) Perşembe Kara Para Aşk 1.Bölüm / Kurt Seyit & Şura 2.Bölüm / Kızılelma 9.Bölüm (hepsi de net'ten sabah arka arkaya) Cuma Medcezir 26.Bölüm Cumartesi Bugünün Saraylısı 18.Bölüm Pazar boş
Kara Para Aşk Çarşamba yalnız.
Tamam şimdi anladım.
Gün | Program |
Pazartesi | Karadayı 63.Bölüm |
Salı | Kurt Seyit & Şura 2.Bölüm |
Çarşamba | Kara Para Aşk 2.Bölüm |
Perşembe | Kızılelma 10.Bölüm (net'ten) |
Cuma | Medcezir 27.Bölüm |
Cumartesi | Bugünün Saraylısı 19.Bölüm |
Pazar | boş |
Güncel
Pazartesi: Survivor
Salı: Küçük Ağa
Çarşamba: Ankara'nın Dikmeni
Perşembe: Arkadaşım Hoşgeldin
Cuma: Medcezir
Cumartesi: Survivor
Pazar: Survivor - Güneşi Beklerken(netten) - Galip Derviş
Survivor ve Medcezir Kanal D'de olsa da şu Star'ı açmak zorunda kalmasam.çarşamba : kara para aşk..
baya bi yoğunmuş programın