Hadise'ye Büyük Tepki!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,373
Puanı
1,061

1735723690232.png

HADİSE'YE BÜYÜK TEPKİ!

Yılbaşı ekranı klasiklerinden "O Ses Türkiye Yılbaşı Özel" programının jüri üyelerinden Hadise, dün gece sahneye çıkarak bir konuşma yaptı.

Konuşmasında, "Bu şarkıyı Narinlerimiz için söylüyorum. Dilerim ki yeni yılda böyle acı haberlerle karşılaşmayız ve çocuklarımızı kaybetmeyiz," ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı, ardından "Sıfır Tolerans" adlı şarkıyı seslendirdi. Ancak bu tercih, büyük tepkilere yol açtı.

Şarkının sözlerinin yaşanan trajediyle bağdaştırılamaması, Hadise'ye yönelik eleştirileri beraberinde getirdi. Sosyal medya, Hadise'nin bu davranışını tartışırken binlerce yorum yapıldı.

Hadise’ye, "Dalga mı geçiyorsun?", "Bu ne alaka?", "Türkiye'nin en samimiyetsiz sanatçısı açık ara sensin", "Rezalet diz boyu", "8 yaşındaki bir çocuğun trajedisi üzerinden prim yapmaya çalışıyorsunuz, yazıklar olsun" gibi sert yorumlar geldi.

İşte o anlar:

Dün gece ego şovu yaptı. Büyük bir oyuncuymuş gibi Giray Altınok'a rol verirsen düşünürüm tarzı bir şey dedi, Aleyna Tilki'ye olan hasetliğini yine gösterdi ve son olarak da türkü söyleyecek sesi olmadığı için böyle anlamsız bir şarkı söyledi.

Dün gece ego şovu yaptı. Büyük bir oyuncuymuş gibi Giray Altınok'a rol verirsen düşünürüm tarzı bir şey dedi, Aleyna Tilki'ye olan hasetliğini yine gösterdi ve son olarak da türkü söyleyecek sesi olmadığı için böyle anlamsız bir şarkı söyledi.
Çok çok doğru.

İmza + kaşe hocam...
------

Ego Mola ile birlikte programı mahvetmişler.
Enis Arıkan iyi ki uzaklaşmış bundan 😂

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Hadise hadise yaratmaya devam ediyor
Aleyna tilki - Giray rezaleti sonrası bide bu
sen kimsin ki Giray altınok gibi şuan da Türkiyenin aktif en iyi aktörüne beni seçersen dizinde oynarım diyorsun daha ******* kurumadı tövbe tövbe bu nasıl bir ego kendisini çok severdim +13 HD P dizisini bile izledim sırf sevdiğim için orada bile egom egom diye bağırıyor HADİSE'ye 2 ay iş vermeyin kedi gibi olur ama nerde..

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Konuşmayı dinledim konudaki. Tepkiler çok gereksiz olmuş. Eğer tepki vermese kimse niye tepki vermedi diyeceklerdi.

Şarki seçimi kötü zaten en çok bu kısım eleştirilmiş. Evet keşke bu sözlerden sonra Sıfır Tolerans soylemeseyymis :(

Sözler :(

Her şey burada bitti
Toparlan gidiyorsun
Zamana bırakmadım
Tehlike arz ediyorsun
Suçüstü tövbeler
Kalbe ağır darbeler
İlahi sevgilim
Sen kimi kandırıyorsun

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Yaptığı açıklamaya bakacak olursak, şarkının ismine göre karar verip söylemiş. O anda art niyetle yaptığını sanmıyorum. Zaten Hadise'nin şarkılarında böyle acı bir olay için söylenebilecek bir şarkı da yok. Madem Narin'i anmak istedi, keşke başkasının şarkısını söyleseydi.
Şarkı söylemesin? İlla söyleyecek diye bir şey yok. Sesi iyi olsa türkü söylerdi ama yapamayacağını bildiği için susmak yerine böyle bir rezalet yapmasına gerek yoktu.

Şarkı söylemesin? İlla söyleyecek diye bir şey yok. Sesi iyi olsa türkü söylerdi ama yapamayacağını bildiği için susmak yerine böyle bir rezalet yapmasına gerek yoktu.
Hadise'nin bu yaptığını savunmadım aslında ben. Yaptığı açıklamayı yorumladım. Geçmişte Ebru Gündeş Özgecan Aslan için bir türkü okumuş, sanırım Hadise de o yüzden böyle bir şey yapmak istedi. Ama yakışık almadı maalesef.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Yılbaṣı diye hareketli ṣarkı seçimi yapılmıṣ, olaya ithafen sıfır tolerans seçimi yapılmıṣ. Evet hak veriyorum, ya Narin'i karıṣtırmayacaktı yada ṣarkı söylemeyecekti. Ama verdiği mesaj gayet yerinde. Bence baṣka yere çekilerek Hadise'ye yükleniyorlar. Hadise'nin prime ihtiyacı yok. Programı genel olarak izlemedim, baṣka ne oldu bilmem. Ama birileri Narin olayını tekrar gündeme getirdi diye rahatsız olduğu belli.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü