Hadise'nin Son Klibi Çalıntı Çıktı!

tolgab

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
560
Hadise'nin son albümü 'Şampiyon'da yer alan ve kısa zaman önce yayınlanan 'Sıfır Tolerans' klibi çalıntı çıktı. Yönetmenlik koltuğunda kız kardeşi Hülya Açıkgöz'ün oturduğu kliple Britney Spears'in 'Everytime' klibinin benzerlikleri ortaya çıktı.

0GpJ9Y.jpg

kX8doJ.jpg

LOR5r0.jpg

V3zWdj.jpg

Şarkı tutunca uydurmaya başlıyorlar çalıntı diye :F

Ooo iki resme bakıp çalıntı demek hoş değil, klip gayet güzel. Klasik şarkı tutunca çalıntı muhabbetleri başlıyor. :D

Hadise demek ki bu kadar kıskanıyor Aleynayı. Hadise baktı ki Aleynanın Sen Olsan Bari şarkısı Britneyden çalıntı, hemen kıskançlık duygusu kabardı o da çaldı. :A
Bu kadar kıskançlık da olmaz yani.:A

Az önce okudum haberi benzerlikler var diye çalıntı denmesi saçma bence:D

Klip için dedim ben. :A
Şarkı için bulacağım diyordun bulamadın galiba. :A
klip bencede çalıntı değil bu esinlenme asıl çalıntı tilki kızın klibiydi kendinden hiçbirşey katmamış kıyafeti bile aynı hatta kapak fotosu bile ben böyle birşey görmedim :F gerçi elin kızlarını benim diye paylaşan birinden bahsediyoruz :A :A :A

klip bencede çalıntı değil bu esinlenme asıl çalıntı tilki kızın klibiydi kendinden hiçbirşey katmamış kıyafeti bile aynı hatta kapak fotosu bile ben böyle birşey görmedim :F gerçi elin kızlarını benim diye paylaşan birinden bahsediyoruz :A :A :A
Hadise'nin bu şarkısı baya iyi gitti. Şöyle şarkılar yapmak çok mu zor anlamıyorum. :A Tamam bu şarkısı da çok iyi değil ama şampiyon gibi şarkılara bunu yeğlerim kesinlikle. Bence kendisi de son derece pişmandır. :D

Hadise'nin bu şarkısı baya iyi gitti. Şöyle şarkılar yapmak çok mu zor anlamıyorum. :A Tamam bu şarkısı da çok iyi değil ama şampiyon gibi şarkılara bunu yeğlerim kesinlikle. Bence kendisi de son derece pişmandır. :D
rezil olduğuyla kaldı ama iyi toparladı bence aa bu şarkıda öyle 5 yıldız değil ama en azından kulaklar dinleyebiliyor şarkıyı bazen yemek lezzetli olamsada çiğnenebilmeside birşeydir :A :A :A