eve ocak ın 15.inde gidicem .ssHaha aynen açılmıyor zatenSen de evine gidince açarsın ne olacak.
![]()
beğendin dimi
örnek bir video koysan aydınlanamadım böyle![]()
pinokyo daha iyi söylerdi bunuYok ya, begenmedim pek![]()
Sen bunun cevabını bildiğine göre sen de boş kalmamışsın ben de bunu anladım.eve ocak ın 15.inde gidicem .ssbu arada sen açmayı denedin yurtta yani anladım
![]()
Sen de az değilsin Polat.Oha harbi biraz fazla kaçmışAma kız güzelmiş haa
![]()
Youtube bana bunu verdi ondan bunu koydum varsa link atar mısın klibi.Bu klip yabancı bir şarkının klibi. Sadece arkasına Hadise'nin şarkısı koyulmuş. @denizz19
Hatırlamıyorum ismini ama klipteki kadın söylüyor şarkıyı.Youtube bana bunu verdi ondan bunu koydum varsa link atar mısın klibi.![]()
Yalnız haberde söylenen bilgilerle benim paylaştığım video uyuşuyor. Acaba haber mi yalan yoksa klip mi ?Hatırlamıyorum ismini ama klipteki kadın söylüyor şarkıyı.
Her ikiside. Çünkü klip çekeceği zaman sosyal medya üzerinden önceden duyuruyorlar.Yalnız haberde söylenen bilgilerle benim paylaştığım video uyuşuyor. Acaba haber mi yalan yoksa klip mi ?![]()
O zaman klip ve haber asılsız konu kilitlenebilir.Hadise'nin klibi olmadığına eminim. Olsa haberim olurdu. Bu şarkı ve 'Burjuva'ya klip istiyorduk ama olmadı.
Her ikiside. Çünkü klip çekeceği zaman sosyal medya üzerinden önceden duyuruyorlar.
O zaman klip ve haber asılsız konu kilitlenebilir.
İçim rahatladı valla çok saol.