Hadise'nin ilk yarı final performansını nasıl buldunuz?

Hadise'nin ilk yarı final performansını nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    10
şu anda en çok populer ülke biziz google da ve eruvıson kendi siteisnde bizden sonra norveç geliyoo ingilizlerde norveçe vermiyecekmiş chelsea maçında hakemn yaptığı hatalr yüzünden bize verceklermiş :)

google sıralaması pek ifade etmiyor bana :D hadise'yi arayanlar oy vermek için deil başka şeyler için arıyorlardır bence :D (resim falan anladınız siz:D)

Unutmadan ilk 10 diyorum başkada bişey demiyorum gerçi unutulacak gibi değil ama neden böyle dedim anlamdım neysse :D :A

Hem puanlama siyasi ilişkilere dayalı diyorsunuz,hemi de bu şarkıyla birincilik bekliyorsunuz...Ne şarkı ne gösteri bir halta benziyor,ne de siyasi açıdan müttefikimiz bi ülke var...Yunanistan,Ermenistan,Fransa falan bunlardan oy falan beklemeyin...Oylama tarafsız da yapılsa vermezler,çünkü şarkı kö-tü...Çok şişiriyoruz,övüyoruz falan,bir başarısızlık halinde çok daha fazla üzülürüz böyle...
(Baltık ülkeleri birbirine oy verse,İskandinav ülkeleri birbirine oy verse,Balkan ülkeleri birbirine oy verse,Orta Avrupa ülkeleri birbirine oy verse,Doğru Avrupa ülkeleri birbirlerine oy verse,biz arada kaynadık...Siyasi ilişkilerden bahsediyorum)

Bence Hadise'nin sesi berbattı xD dinLediğimiz Düm Tek Tek le araLarında dağLar vardı:]