Okumaya üşendimKonuda baya uzun oldu, fikirde uzun olsun dedimoda daha kısa kestim
![]()
Okumaya üşendimKonuda baya uzun oldu, fikirde uzun olsun dedimoda daha kısa kestim
![]()
Gıcık
Valla şekerim üşendim dedim yaGıcık![]()
ondan güldün demek
Okusaydın başka tepki verirdin belki![]()
Neyse ben biraz kestirecem. 1 saat sonra sahuru yaparım burdan uzak dururum inşallahValla şekerim üşendim dedim ya![]()
Dikkat et kendine canım görüşürüz,iyi gecelerNeyse ben biraz kestirecem. 1 saat sonra sahuru yaparım burdan uzak dururum inşallah
iş yerinde hayalet gibi gezmek istemiyorumDün ne güzel 16'dan sonra girmedim. Dün Bu saate bilmem kaçıncı rüyamdaydım
Haydi görüşürüz. İyi geceler
Bende nacizane fikrimi beyan edeyim
Serhat Arap atı gibi açıldı yerine eskiye oranla güzelleşmiş dese bukadar tepki görmezdi.
Eşide anında arayıp firçayı attı Serhat'a.
Hadise'ye gelince, tamam söylem hoşuna gitmemiş ama biraz abartılı tepki. Yani Hadise kendini aşağılanmış hissetmiştir ona bir şey diyemem fakat kadına şiddet ile bütünlemesi biraz abartı.
Yani kısacası ikisindende gereksiz tavırlar.
Böyle şeyler için mahkemeyi kullanmasınlar.
Bir keresinde bir yerde okumuştum, en çok mahkemeye şikayet eden ülke Türkiye diye. Doğrumuş demek.
Bence Hadise, Serhat onu çirkin bulduğunu söylediği için tepki gösterdi![]()
genelde de inanııyor dediğime hep dürüstlüğümdenDediklerine inansalar ederler bin birtürlü algı ediyorsun![]()
.A
Senin dürüstlüğünden değil bizim saflıığmızdan