'Hadise' Rekora Koşuyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

4 Ağustos pazartesi günü yeni albümü Tavsiye'yi müzikseverlerle buluşturacak olan başarılı sanatçı Hadise rekora koşuyor.

Albüm raflarda yerini almadan önce bugün öğlen saatlerine doğru çıkış parçasının klibini yayınlayarak sevenlerine süpriz yapan Hadise'nin 'Nerdesin Aşkım?' isimli şarkısı 2 saat içerisinde iTunes'te zirveye yerleşti. Ayrıca iTunes'te ön siparişe açılan Tavsiye albümü kısa sürede en çok indirilenler listesine girmeyi başardı.

Klibi ilk yayınlayan Kral Pop TV'de yoğun istek üzerine klibi birkaç şarkılık aralarla yayınladı.

Klip aynı zamanda netD Müzik'te günün en çok izlenilenleri listesinde zirveye yerleşti.

Ayrıca 'NerdesinAşkım BurdayımAşkım' etiketi Twitter'da trend topic oldu.

Son düzenleme:
Şimdi diyeceksiniz 'yeter be nedir 2 gündür Hadise' diye ama biliyorsunuz Hadise kaç senedir albüm çıkartmadı. En küçük başarısını dahi paylaşacağım

Demeyiz en azından ben demem @hayret bi şey aç sen, fanın halinden fan anlar

albüm uzun zamandır bekleniyordu, normal bu kadar ilgi.

Aynen
Beni en iyi sen ve @denizz19 anlarsınız

Demeyiz en azından ben demem @hayret bi şey aç sen, fanın halinden fan anlar

albüm uzun zamandır bekleniyordu, normal bu kadar ilgi.

Şimdi diyeceksiniz 'yeter be nedir 2 gündür Hadise' diye ama biliyorsunuz Hadise kaç senedir albüm çıkartmadı. En küçük başarısını dahi paylaşacağım
Sizi bnde anlarim efendim kardesimde anlar ikimizde hadise faniyiz
her albumunu aliyorum

Bence O Ses Türkiye sayesinde Türkiye Hadise'yi daha çok sevdi. Sadece albüm süresini bu kadar uzatmamalı
oyle zaten eurovisiondan sonra populerligini arttiran neredeyse tek kisi ama albumleri cok gec cikiyor 3 yilda bi albummu cikar

Klip netD Müzik'te 127.561 kez tıklandı. Twitter'da ise hala gündemde