'Hadise' Rekora Koşuyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1406734631.jpg

4 Ağustos pazartesi günü yeni albümü Tavsiye'yi müzikseverlerle buluşturacak olan başarılı sanatçı Hadise rekora koşuyor.

Albüm raflarda yerini almadan önce bugün öğlen saatlerine doğru çıkış parçasının klibini yayınlayarak sevenlerine süpriz yapan Hadise'nin 'Nerdesin Aşkım?' isimli şarkısı 2 saat içerisinde iTunes'te zirveye yerleşti. Ayrıca iTunes'te ön siparişe açılan Tavsiye albümü kısa sürede en çok indirilenler listesine girmeyi başardı.

Klibi ilk yayınlayan Kral Pop TV'de yoğun istek üzerine klibi birkaç şarkılık aralarla yayınladı.

Klip aynı zamanda netD Müzik'te günün en çok izlenilenleri listesinde zirveye yerleşti.

Ayrıca 'NerdesinAşkım BurdayımAşkım' etiketi Twitter'da trend topic oldu.

Bt3hPOvCYAAPABO.png

Son düzenleme:
Şimdi diyeceksiniz 'yeter be nedir 2 gündür Hadise' diye ama biliyorsunuz Hadise kaç senedir albüm çıkartmadı. En küçük başarısını dahi paylaşacağım :A

Aynen :) Beni en iyi sen ve @denizz19 anlarsınız :D

Demeyiz en azından ben demem @hayret bi şey aç sen, fanın halinden fan anlar :X

albüm uzun zamandır bekleniyordu, normal bu kadar ilgi. :)

Şimdi diyeceksiniz 'yeter be nedir 2 gündür Hadise' diye ama biliyorsunuz Hadise kaç senedir albüm çıkartmadı. En küçük başarısını dahi paylaşacağım :A
Sizi bnde anlarim efendim kardesimde anlar ikimizde hadise faniyiz :bhr: her albumunu aliyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06