"Hadi Uyan Ozan!" (Kara Sevda - 36. Bölüm)

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,060
Ay Yapım'ın başarılı ve ilgiyle takip edilen dizisi Kara Sevda, ikinci sezonuna büyük beğeniyle başladı. Yeni sezonun ilk bölümünde Nihan, kardeşinin ölüm haberini aldığı hastanede yüreğine ve izleyiciye büyük bir acı kattı.

İşte o harika sahne;

3. dakikadan itibaren Nihan'ın ağlaması mimikleri falan kötü etti beni. :( Muhteşem performans.

Neslihan her bölüm kendini aşıyor. Ağzım açık izliyorum.

Sezon finalinde döktürdü zaten. Bu bölümde morg sahnesi çok iyiydi. 2.50'den sonrasını iliklerimde hissettim.:(

Geçen bu sahneyi diyordum işte, tüylerim diken diken oldu izlerken. Çok gerçekciydi.

Neslihan Atagül'ün "Oyunculuk nedir? Nasıl yapılır?" hakkında vermiş olduğu ders.

Cidden müthiş sahne. :)

Bu arada aklıma direkt şu sahne geldi bunu izlerken, bu sahnede de Kıvanç Tatlıtuğ çok iyiydi;

Gerçekten harika sahne, kadın kendini aşıyor. Cidden tüylerim diken diken oldu, son zamanların en gerçekçi ve etkileyici sahnesi. :(

Benim hiç etkilenmediğim sahne.Oyunculuk,çekim,kurgu,metin,müzik yada herhangi bir şeyden dolayı eksikti sahne.

Ablam Çarşamba günü izlerken ağladı bu sahnede. Ben de merak edip izledim baya iyi oynamış Neslihan. Aşırı güzel bir sahne olmuş.

O kadar gerçekçi geldi ki bana, etkilenmemek elde değil...

Aklıma Karadayı'da Bergüzar'ın böyle bir sahnesi geldi. Aynı şekilde o kardeşinin cesedi karşısındaydı ve çok etkilenmiştim.

İzlemek isteyenler için bırakayım şöyle;

Müthiş bir bölümdü sezon finalinde bağırması içimi titretti ikinci sezonun ilk Bölümünde bu sahnede bir o kadar etkiliydi.dizinin yeni sezonu çok hızlı başladı.nihan son iki bölümdür hakikaten çok iyi oyunculuk yapıyor fena sahneydi izleyince çok etkileyiciydi:(

Kara Sevda'yı pek sevmem ama Neslihan Atagül bu sahneyle kendini aşmış gerçekten.

Bu arada herkes aklına gelen cenaze sahnesini paylaşınca benim de aklıma Ayşegül'ün Poyraz'ın cesedini gördüğü sahne geldi. Paylaşmazsam içimde ukte kalacak. :A @xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,281
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs