bakıyorum geçen yılın zirve yarışında olan kanalı şuan ne durumda.kötü bir durum lakin hayat bu batmakta var çıkmakta hep aynı olmuyor.düşündüm taşındım ben show tvnin başında olsam ne yapardım diye ve sonunda iki yöntem buldum önce ilkini anlatayım.ilk önce dizilerden çok sanatçılarla anlaşır programlar yapardım örneğin sefa doğanay gibi bir yeni yetenekle anlaşır maddi bakımından sorun yaşamazdım sefa doğanaya haber önce 15 dklık yer ayırır her bölüm bir snaatçı taklit etmesini isterdim cuma akşamlarıda onları toplaar gece kolaj gibi yayınlatırdım. yaparım bilirim yerine ise şahane cumartesini yaptırır iki kardeşe sundururdum.sabah programına arım balım peteğimi alıp saba tümeri 23 kuşağına alırdım ama saba tümer haftada 4 gece olurdu. hafta içi yayınlamak amacıyla oktay usta olmazsa onun gibi bir usta mesela özgür şefe yemek programı yaptırırdım konuklu. sabah kusağı doldu sayılır sabah haberlerinide fox gibi uzun tutardım.yani sabah 7.30 10.00 haberler 10-13 arım balım peteğim 13-13.30 öğle haberler 13.45e kadar hayata gülümse 13.45 15.30 yemek programı 15.30 17.30 arasıda şoray uzun yolda gibi anadoluyu gezen bir program yapardım daha sonra sefa doğanay ve ana haberler saat 20.00 da cumartesi şahane cumartesi pzar günleri film çarşamba pis yedili kalırdı haftanın dört günüde boş kalıyor cuma gününe volkan konak olurdu cumartesi geceleri eser yenenlere show yaptırmak isterdim.geriye kalan 3 boş gün var oralarada dizi isterdim ama bütçe sıkıntısı var şimdi diceksiniz adamlar düşünmüomu bunları herşeyin başı para....
ama bence bu fırsatı ii değerlendirmeli show 16.9 a geçmeli logo sol alta alınıp saydamlaştırmalı yazılar diizi adları yazılammalı diziler kısaltılmalı yani avrupaya uymalı nasıl olsa şuan reyting kaybı yaşayamaz ve eğer tutarsada diğer kanalların önüne geçecek ve süper atak atacak eee okuyan varsa aranızda bu yazımı sizde yorumlarda yazın siz ne yapardınız iyi haftasonlarııı
ama bence bu fırsatı ii değerlendirmeli show 16.9 a geçmeli logo sol alta alınıp saydamlaştırmalı yazılar diizi adları yazılammalı diziler kısaltılmalı yani avrupaya uymalı nasıl olsa şuan reyting kaybı yaşayamaz ve eğer tutarsada diğer kanalların önüne geçecek ve süper atak atacak eee okuyan varsa aranızda bu yazımı sizde yorumlarda yazın siz ne yapardınız