haddimize değil ama show tvnin başında olsan ne yapardın ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
164
bakıyorum geçen yılın zirve yarışında olan kanalı şuan ne durumda.kötü bir durum lakin hayat bu batmakta var çıkmakta hep aynı olmuyor.düşündüm taşındım ben show tvnin başında olsam ne yapardım diye ve sonunda iki yöntem buldum önce ilkini anlatayım.ilk önce dizilerden çok sanatçılarla anlaşır programlar yapardım örneğin sefa doğanay gibi bir yeni yetenekle anlaşır maddi bakımından sorun yaşamazdım sefa doğanaya haber önce 15 dklık yer ayırır her bölüm bir snaatçı taklit etmesini isterdim cuma akşamlarıda onları toplaar gece kolaj gibi yayınlatırdım. yaparım bilirim yerine ise şahane cumartesini yaptırır iki kardeşe sundururdum.sabah programına arım balım peteğimi alıp saba tümeri 23 kuşağına alırdım ama saba tümer haftada 4 gece olurdu. hafta içi yayınlamak amacıyla oktay usta olmazsa onun gibi bir usta mesela özgür şefe yemek programı yaptırırdım konuklu. sabah kusağı doldu sayılır sabah haberlerinide fox gibi uzun tutardım.yani sabah 7.30 10.00 haberler 10-13 arım balım peteğim 13-13.30 öğle haberler 13.45e kadar hayata gülümse 13.45 15.30 yemek programı 15.30 17.30 arasıda şoray uzun yolda gibi anadoluyu gezen bir program yapardım daha sonra sefa doğanay ve ana haberler saat 20.00 da cumartesi şahane cumartesi pzar günleri film çarşamba pis yedili kalırdı haftanın dört günüde boş kalıyor cuma gününe volkan konak olurdu cumartesi geceleri eser yenenlere show yaptırmak isterdim.geriye kalan 3 boş gün var oralarada dizi isterdim ama bütçe sıkıntısı var şimdi diceksiniz adamlar düşünmüomu bunları herşeyin başı para....
ama bence bu fırsatı ii değerlendirmeli show 16.9 a geçmeli logo sol alta alınıp saydamlaştırmalı yazılar diizi adları yazılammalı diziler kısaltılmalı yani avrupaya uymalı nasıl olsa şuan reyting kaybı yaşayamaz ve eğer tutarsada diğer kanalların önüne geçecek ve süper atak atacak eee okuyan varsa aranızda bu yazımı sizde yorumlarda yazın siz ne yapardınız :):) iyi haftasonlarııı

Pazartesi:Karadayı
Salı:20 Dakika
Çarsamba😛is Yedili
Persembe:Kvp
Cuma: Huzur Sokağı
Cumartesi:Bizim Okul
Pazar: Avrupa Avrupa
Bnce bu kanal çok para biriktirip yayın akışını böyle yapmalı.Bn olsaydım başında para birikirmeye çalısıp hepsini olmasada yukardakilerin 2-3 ünü transfer ederdim :)

Pazartesi:Karadayı
Salı:20 Dakika
Çarsamba😛is Yedili
Persembe:Kvp
Cuma: Huzur Sokağı
Cumartesi:Bizim Okul
Pazar: Avrupa Avrupa
Bnce bu kanal çok para biriktirip yayın akışını böyle yapmalı.Bn olsaydım başında para birikirmeye çalısıp hepsini olmasada yukardakilerin 2-3 ünü transfer ederdim :)
Avrupa avrupa ile bizim okulu napıcan?

Pasham senin dediğin gibi olsa kanal Flash TV'ye dönerdi. :F

Bence kanalın yapması gereken tek şey Pt'sini güçlü tutmak. Şöyle bir yazı yazayım bende;

Pazartesi için Show TV sinema günü yapabilir. Recep İvedik gibi gişede ilgi gören filmleri o gün yayınlarsa iyi bir başarı elde edebilir. Daha önce yayınlandığında baya iyi bir rating almıştı.
Salı günü için Show TV Yaparım Bilirsin ve korku filmi yayınlasın. Korku filmleri de ilgi çeken filmler olursa bu Yaparım Bilirsin'i de etkiler. İkisi de iyi oranlar alır.
Çarşamba günü Pis Yedili var. Pis Yedili'de Show için Çarşamba gününü kurtarmaya yeterli.
Perşembe günü için Show TV geçmiş yıllarda da yapmıştı hamleler fakat tutmadı. O yüzden bugüne Pazartesi günü yayınladığı filmi ve Salı günü yayınladığı filmin tekrarını koyabilir.
Cuma günü için Endemol'e Benzemez Kimse Sana'yı yaptırabilir. İyi gideceğine inanıyorum. Star'da fena oranlar almıyordu.
Cumartesi gününe bir dizi yaptırmalı bence. Komedi dizisi olursa daha iyi olur.
Pazar gününe ise Endemolle Wipeout'u çekebilirler. Wipeout'un formatında biraz yenilik yapmaları gerek tabii.

Gündüz kuşağında da 4 saat Pis Yedili'nin yayınlanması hoş değil. Yakında Bugün Ne Giysem başaayacak fakat 2 saatlik diğer kısımda yani 17.00'den itibaren Adını Feriha Koydum'un tekrarlarını yayınlayabilir.

Bunları yaparsa en azından Fox TV'yi geçer. Bu da bu sezon için yeterli olur. :)

Pasham senin dediğin gibi olsa kanal Flash TV'ye dönerdi. :F

Bence kanalın yapması gereken tek şey Pt'sini güçlü tutmak. Şöyle bir yazı yazayım bende;

Pazartesi için Show TV sinema günü yapabilir. Recep İvedik gibi gişede ilgi gören filmleri o gün yayınlarsa iyi bir başarı elde edebilir. Daha önce yayınlandığında baya iyi bir rating almıştı.
Salı günü için Show TV Yaparım Bilirsin ve korku filmi yayınlasın. Korku filmleri de ilgi çeken filmler olursa bu Yaparım Bilirsin'i de etkiler. İkisi de iyi oranlar alır.
Çarşamba günü Pis Yedili var. Pis Yedili'de Show için Çarşamba gününü kurtarmaya yeterli.
Perşembe günü için Show TV geçmiş yıllarda da yapmıştı hamleler fakat tutmadı. O yüzden bugüne Pazartesi günü yayınladığı filmi ve Salı günü yayınladığı filmin tekrarını koyabilir.
Cuma günü için Endemol'e Benzemez Kimse Sana'yı yaptırabilir. İyi gideceğine inanıyorum. Star'da fena oranlar almıyordu.
Cumartesi gününe bir dizi yaptırmalı bence. Komedi dizisi olursa daha iyi olur.
Pazar gününe ise Endemolle Wipeout'u çekebilirler. Wipeout'un formatında biraz yenilik yapmaları gerek tabii.

Gündüz kuşağında da 4 saat Pis Yedili'nin yayınlanması hoş değil. Yakında Bugün Ne Giysem başaayacak fakat 2 saatlik diğer kısımda yani 17.00'den itibaren Adını Feriha Koydum'un tekrarlarını yayınlayabilir.

Bunları yaparsa en azından Fox TV'yi geçer. Bu da bu sezon için yeterli olur. :)
Gündüz kuşağında bugun ne giysem ve bence benim annem başlıyor ayrıca pzt den itibaren show kulup başlayacak
pt olarak pis yedili çarşamba geyet iyi cumartesi-pazar sinema kuşağı yapsalar. cumayada dediğin gibi benzemez kimse sanayı koysalar birde pazartesiye kaliteli bir sit-com başlatsalar yada dram (3 yeni proje var galiba) bence gayet yeterli bunlar.

pzt:yeni dizi
salı:yaparım bilirsin
çarşamba: pis yedili
prş:tv de ilk kez sinema
cuma:benzemez kimse sana
cumartesi ve pazar:sinema kuşağı

Gündüz kuşağında bugun ne giysem ve bence benim annem başlıyor ayrıca pzt den itibaren show kulup başlayacak
pt olarak pis yedili çarşamba geyet iyi cumartesi-pazar sinema kuşağı yapsalar. cumayada dediğin gibi benzemez kimse sanayı koysalar birde pazartesiye kaliteli bir sit-com başlatsalar yada dram (3 yeni proje var galiba) bence gayet yeterli bunlar.

pzt:yeni dizi
salı:yaparım bilirsin
çarşamba: pis yedili
prş:tv de ilk kez sinema
cuma:benzemez kimse sana
cumartesi ve pazar:sinema kuşağı
Pazartesi günü dizilerin zor tuttuğu bir gün. Show TV o günü sinema günü yaparsa daha fazla gelir elde eder. 😉

Ama "Ali Ayşe'yi Seviyor"u kaçırmamalıydı Show TV :)

Pazartesi günü dizilerin zor tuttuğu bir gün. Show TV o günü sinema günü yaparsa daha fazla gelir elde eder. 😉

Ama "Ali Ayşe'yi Seviyor"u kaçırmamalıydı Show TV :)
Eğer iyi bir yapımsa tutar yineaynı örneği vercem ama türk malı, gök aşk ezel arka sokaklar gibi dizilerin arasında zirveye çıkmıştı :)
bencede ali ayşeyi seviyor kaçmamalıydı ama dizinin ömrü çok uzun değil yani uzun vadeli bir iş değil (senaryo açısından)

Eğer iyi bir yapımsa tutar yineaynı örneği vercem ama türk malı, gök aşk ezel arka sokaklar gibi dizilerin arasında zirveye çıkmıştı :)
bencede ali ayşeyi seviyor kaçmamalıydı ama dizinin ömrü çok uzun değil yani uzun vadeli bir iş değil (senaryo açısından)
"Ali Ayşe'yi Seviyor" 2 sezon sürer. Bence Show TV'de olsa daha fazla rating alırdı. Çünkü Fox'un reklam stratejisi çok yanlış. :)

Show tv nin basında olsam
Pazartesi
akasyA duragi
Turkun uzayla imtihani
Salı
Arka siradakiler
Çarşamba
Fetih'ten sonra
Perşembe
pis yedili
Cuma
Arka sokaklar