Habervaktim'den Tepki Alan Meral Okay Mansşeti

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,867
Puanı
1,060
Yeni Akit Gazetesi'nin gayri resmi sitesi Habervaktim, Meral Okay'ın ölüm haberini 'O KADIN ÖLDÜ' başlığıyla verdi.
09042012123839.jpg

Senarist, oyuncu Meral Okay, bu sabah 53 yaşında hayatını kaybetti. Eşi Yaman Okay'ı da kanserden kaybeden Meral Okay sabah saatlerinde yaşam gözlerini yumdu.
'O KADIN ÖLDÜ' BAŞLIĞINI KULLANDILAR
Ölüm haberi bir anda haber kanalları ve internet sitelerinin en çok konuşulan başlığı oldu. Ancak Yeni Akit gazetesinin gayri resmi internet sitesi olan habervaktim.com haberi 'O KADIN ÖLDÜ' başlığıyla verdi. Okay,
Muhteşem Yüzyıl dizisinin yayınlanmaya başlandığı günlerde muhafazakar çevrelerden büyük tepki almış ve bazı internet sitesi ve gazetecelerce hedef gösterildiğini iddia etmişti.

TEPKİLER GERİ ADIM ATTIRMADI
Özellikle
Twitter'da yükselen tepkiler üzerine sitede bir Meral Okay haberi daha yer aldı. "'O KADIN' CAMİYE Mİ GİDECEK FIRINA MI" başlığıyla verilen haberde Okay'ın vasiyetinde 'yakılmak istediği' bilgisine yer verdildi.
09042012123937.jpg

o kadın camiyemi fırınamı gidecek bu basligi atan kimse allaha havale ediyorum yaziklar olsun

aynen imanlı geçinirler ama ölenin dedikodusunu yaprlar yazık

Tepkiler üzerine manşetleri değiştirmişler. Fakat düşünceleri belli, ölünün arkasından bile böyle bir şey yapmaları son derece yanlış...