'Haber Türk' 16:9 Yayında!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

ozelhaber.gif

Ciner Yayın Grubu'nun başarılı haber kanallarından Haber Türk TV geçtiğimiz günlerde 16:9 yayın hayatına geçiş yaptı!

Çukurova Holding'in bünyesinde barınan Show TV, Show Türk ve Show Plus kanallarını himayesine alan Ciner Yayın Grubu kendi bünyesindeki Haber Türk ve Bloomberg HT'nin Çukurova Holding tarafından yapılan Ayazağa'daki binasına taşınma işlemleri sürüyor. Kullanışlı ve teknolojik alt yapı merkezi olan binada yayın hayatına başlayan Haber Türk TV 16:9 yayın hayatına başladı!

16:9 yayın hayatına geçmesiyle birlikte kanalın çözünürlüğü arttı, logosu da küçüldü.

Haber Türk TV'nin Ayazağa'ya taşınma işlemlerinin ise tüm hızıyla sürdüğü öğrenildi!

NDVcUAERTtr1TVjOveCkvhVg.jpg

Son düzenleme:
Evet, 16:9'a geçti. Pazartesi günü geçmişti yanılmıyorsam. Show TV geçmişken diğerleri geçmeseydi olmazdı. :)

16:9 yayına geçmesi iyi oldu. İnşallah tüm kanallar geçer :)

Haber Türk gerçekten çözünürlüğünü arttırınca ve 16:9 yayına geçince gözüme daha bir farklı göründü. Güzel olmuş, beğendim ben. Umarım diğer kanallarda 16:9 yayın hayatına başlarlar. :)

Konunun adını "Haber Türk 169 Yaşında" diye okuyup geldim :) Neyse, bu şekilde daha iyi olur ara sıra baktığım bir kanal olsa da...