'Hababam Sınıfı Yaz Oyunları'nda İlk Gün Tüm Seanslar Ücretsiz!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,159
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
2919894.png

'Hababam Sınıfı Yaz Oyunları'ndan sürpriz hediye!

Kadrosunda Mehmet Ali Erbil, Altan Erkekli, Yusuf Çim, Toygan Avanoğlu, Fırat Albayram, Giray Altınok, Hakan Meriçliler, Öykü Çelik ile Deniz Akkaya gibi isimlerin yer aldığı ve pandemi nedeniyle ertelenen film vizyona sürpriz bir hediye ile geri dönüyor.

Yapımını Hann'ın, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın, senaristliğini Giray Altınok'un üstlendiği filmin pandemi sonrası vizyona gireceği ilk gün (2 Temmuz) tüm seanslar ücretsiz olacak.

Netflix'te izleyeceğiz diye beklerken tekrardan sinema kararı aldılar, ama bu da çok güzel bir karar olmuş. :bhr: İzleyeceğim kesinleşti. :A

Üstüne para verseler bile giden olmayacağı için pek etkisi olacağını sanmıyorum. :A

İnsanlar para vermeyeceği için insanları çekmek için yapıyorlar sanırım ama ellerinde patlar, kim giderse gitsin olmamış bir filmi beğenmez. Gerçi filmin çekilmiş olması ayrı bir gereksiz ama. :A

Koskoca eseri 2. kez rezil ediyorlar, nasıl izin veriliyor buna anlamıyorum.

Üstüne bilet parasını verin yine bu Hababam'a yaptığınız terbiyesizlik izlenmez.

İçerik olarak değerlendirmeyeceğim ama kesinlikle çok güzel bir düşünce olmuş. :D

'Yeterki sinemalar açılsın ilk ücretsiz filmi koşarak izlerim' tabirin nedeni ile :)
Ne zaman böyle bir tabir kullandım ben bile merak ettim doğrusu... :A Ki ben ücretisz olan her şeyin peşinde koşacak biri miyim sanki... 'Parası neyse veririz, nedir yaaani' mantığı hakim, biliyorsun... :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
Fırat Albayram youtuber olarak doğru karar vermiş bu filmlerde oynayıp boşuna kendini yoruyordu :bhr: