tek başına o zmanlar 6-7 yıllık diziyi ezmesieee arkadaş sende o zaman Berenin 2 başarali dizisi 4, 5 başarisiz sinema filmi içinbuyuk yada iyi bir "oyuncu" deme
tek başına o zmanlar 6-7 yıllık diziyi ezmesieee arkadaş sende o zaman Berenin 2 başarali dizisi 4, 5 başarisiz sinema filmi içinbuyuk yada iyi bir "oyuncu" deme
tek başına o zmanlar 6-7 yıllık diziyi ezmesiayrıca beren tv devamı sinema filmi çekmedi farkındaysan aşk ı memnu nun abd de sineması çekildi büyük ses getirdi
libe yeni bir konu açmış hayırdır sanırım berenle ilgili)
libe yeni bir konu açmış hayırdır sanırım berenle ilgili)
yani ya tubayı övüyodur ya bereni kötülüyodur bu sefer mujkaddes üzerinden geliyolar bilmiyolar ki mukaddes bu yazıyı görse onları parça pinçik eder:
polat sizin yazılarınızı görse uzay seyahatine çıkarırdı sizi adamın ne cinsel hayatını bıraktınız ne ramboluğunu ....o birşey demediyse mukaddes in hiçsesi çıkmaz...yani ya tubayı övüyodur ya bereni kötülüyodur bu sefer mujkaddes üzerinden geliyolar bilmiyolar ki mukaddes bu yazıyı görse onları parça pinçik eder:
polat sizin yazılarınızı görse uzay seyahatine çıkarırdı sizi adamın ne cinsel hayatını bıraktınız ne ramboluğunu ....o birşey demediyse mukaddes in hiçsesi çıkmaz...
ben rakamalrla ölçülen efsaneleri kastettimonlar da belli
ona laf etmedim zATEN bana karşı çıkmak için konu okumatan vazgeç rezili rüsva oluyonemrenın asmalı konağın reytınglerınden bir haber olduğu belli asmalı konak sadece berenin tüm dizlerinin reytıngıne eşittir))))
Okumadınmı...
Berenle uğraşmak çok hoşuma gidiyor....
libe mukaddese laf atma)
mukaddes gögüs darbesiyle felç eder insanı)
sen o zaman berenden vazgeç de sakarya fırat ile şefkat tepeyi izle....ilerde lazım olabilir..yanlız poaltın dizideki gibi uçanı kaçanı vurabilme özelliği yok 1.70 li,k sıradan türk insanı o 40-41 yaşındea ben 20 görürüz
sen o zaman berenden vazgeç de sakarya fırat ile şefkat tepeyi izle....ilerde lazım olabilir..
Mukaddesi yolda görsem kaçarım..ne işim olur onla...
Ama buraları okusa sevindirik olur...adım geçiyor diye...günedemdeyim diye...
sen o zaman berenden vazgeç de sakarya fırat ile şefkat tepeyi izle....ilerde lazım olabilir..
saftirik rahmide matador gibi kuvvetliydi ama mukaddesin yüyürkenki rüzgarıyla devriliyordu)
mukaddes diyip geçme
fatmagülün bence en renkli iki karakterinden biriydi rahmiyle birlikte)
Arada denk geldiğinde izliyordum...kadın iyidi...onun için dizi izleyenler vardı...bundan sonraki işleirndede inaşallah başaşrılı olur....
ya anlayıp dinlemeden saalıyon...biz sfile ş tepe diyerek diziyi mi kastettik..bu iki dizide anlatılıpta diğer dizilerde olmayan ne var....20 yaş ne anlatıyo sana...saftirik rahmide matador gibi kuvvetliydi ama mukaddesin yüyürkenki rüzgarıyla devriliyordu)
mukaddes diyip geçme
fatmagülün bence en renkli iki karakterinden biriydi rahmiyle birlikte)
- - - Ekleme - - -
onalrı izleyeceğine bez bebeği, pepeeyi, polatı izlesin aynı ayardalar)
fetih te fatihin kardeş imi ablası ne olacak galiba sen o zmans eyret haremi hürreme lkaf edenelr mukaddesi haremde görünce seti basarlar
fetih çekilmeyecekti yoksa çekilecekmi)
haberlerde inandırıcılığını yitirdi)
bir seferinde vadiden geçerken fatmagüle uğradıydım...bir kadın tanıdım balina yavrusu gibi.....bir daha uğramadım oraya neme lazım rüyalarıma falan girer.....:nightmare:Arada denk geldiğinde izliyordum...kadın iyidi...onun için dizi izleyenler vardı...bundan sonraki işleirndede inaşallah başaşrılı olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?