Ha Mukades Yengenin yüzü, Ha Beren Saatin yüzü! Hiç farkları yok!

eee arkadaş sende o zaman Berenin 2 başarali dizisi 4, 5 başarisiz sinema filmi için:dbuyuk yada iyi bir "oyuncu" deme:A:A
tek başına o zmanlar 6-7 yıllık diziyi ezmesi :D ayrıca beren tv devamı sinema filmi çekmedi farkındaysan aşk ı memnu nun abd de sineması çekildi büyük ses getirdi

yani ya tubayı övüyodur ya bereni kötülüyodur bu sefer mujkaddes üzerinden geliyolar bilmiyolar ki mukaddes bu yazıyı görse onları parça pinçik eder::)
polat sizin yazılarınızı görse uzay seyahatine çıkarırdı sizi adamın ne cinsel hayatını bıraktınız ne ramboluğunu ....o birşey demediyse mukaddes in hiçsesi çıkmaz...

polat sizin yazılarınızı görse uzay seyahatine çıkarırdı sizi adamın ne cinsel hayatını bıraktınız ne ramboluğunu ....o birşey demediyse mukaddes in hiçsesi çıkmaz...

yanlız poaltın dizideki gibi uçanı kaçanı vurabilme özelliği yok 1.70 li,k sıradan türk insanı o 40-41 yaşındea ben 20 görürüz :D

Mukaddesi yolda görsem kaçarım..ne işim olur onla...:F :F :F
Ama buraları okusa sevindirik olur...adım geçiyor diye...günedemdeyim diye...

saftirik rahmide matador gibi kuvvetliydi ama mukaddesin yüyürkenki rüzgarıyla devriliyordu :))

mukaddes diyip geçme :)

fatmagülün bence en renkli iki karakterinden biriydi rahmiyle birlikte :))

- - - Ekleme - - -

sen o zaman berenden vazgeç de sakarya fırat ile şefkat tepeyi izle....ilerde lazım olabilir..:d

onalrı izleyeceğine bez bebeği, pepeeyi, polatı izlesin aynı ayardalar:))

saftirik rahmide matador gibi kuvvetliydi ama mukaddesin yüyürkenki rüzgarıyla devriliyordu :))

Arada denk geldiğinde izliyordum...kadın iyidi...onun için dizi izleyenler vardı...bundan sonraki işleirndede inaşallah başaşrılı olur....

Arada denk geldiğinde izliyordum...kadın iyidi...onun için dizi izleyenler vardı...bundan sonraki işleirndede inaşallah başaşrılı olur....

fetih te fatihin kardeş imi ablası ne olacak galiba sen o zmans eyret haremi hürreme lkaf edenelr mukaddesi haremde görünce seti basarlar :d

- - - Ekleme - - -

onalrı izleyeceğine bez bebeği, pepeeyi, polatı izlesin aynı ayardalar:))
ya anlayıp dinlemeden saalıyon...biz sfile ş tepe diyerek diziyi mi kastettik..bu iki dizide anlatılıpta diğer dizilerde olmayan ne var....20 yaş ne anlatıyo sana...

bir seferinde vadiden geçerken fatmagüle uğradıydım...bir kadın tanıdım balina yavrusu gibi.....bir daha uğramadım oraya neme lazım rüyalarıma falan girer.....:nightmare:

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan