Ha Mukades Yengenin yüzü, Ha Beren Saatin yüzü! Hiç farkları yok!

liebe

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3
Puanı
109
Ha Mukades Yengenin yüzü, Ha Beren Saatin yüzü! Hiç farkları yok! bunu ben demedim Dİlara Peker demiş....şimdi hemen beni suçlamasınız umarım...benim söyleyeceğim.. arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim....yada ...Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan gibi atasözlerini Berene söylemek isterim...uzun süredir fark ettiğim Beren saatdeki değişimi bir çok insan fark ediyor demekki....Beren Saatin arkadaş seçimine dikkat etmesi gerek...inşallah çok geç kalmadan bunu yapar...gece hayatı ..içki ve benzeri şeyleri azaltması kendi iyiliği için gerekli....şu an bulunduğu arkadaş ortamından bunu nasıl başaracak bilemiyorum...

Esra Dermancioglu oyuncu olarak iyi ama gece hayatiyla fazla gündemde bence

beyazsoyyun attığı linke göre bu bir köşe yazıı ama sadece bir kısmı kesilip okuyucular yanıltılıyor:d

Yalniz yazara katilmiyorum. Beren Saat bence hala çok güzel ve Intikam'in tanitim fragmanlarinda da begendim sahsen..

bu yönde yorumlar artıyor. içki insanın yüzünü bozar. nurgulde çok ıçıyordu . bi zamanlar nurgül bir numaraydı şimdi dizisi tutmuyor

Son düzenleme:
bu yönde yorumlar artıyor. için insanın yüzünü bozar. nurgulde çok ıvıyor . bi zamanlar nurgül bir numaraydı şimdi dizisi tutmuyor

Nurgül eğer alkolden uzak derabilseydi şimdi yine bir numara olurdu..Nurgül kendi kendine yaptı...yanlış seçimler...hayat tarzı yüzünden yıprandı...Berende malasef dikkat etmiyor...

beren niye dikat etsin ki her durumda kıza "tapan"lar var :))))))))))))

Nurgülede her bir şekilde tapanlar var ama yetmiyor malesef..))

karşşılaştırdığın kişiye bak beren 4 başrol oynadığı dizide de reytingini ve hayran saysının artırarak gidiyor nurgül ün melekler adasından sonra normal şekilde biten dizisi bile yok aşk ve ceza bile çökerek bitti

karşşılaştırdığın kişiye bak beren 4 başrol oynadığı dizide de reytingini ve hayran saysının artırarak gidiyor nurgül ün melekler adasından sonra normal şekilde biten dizisi bile yok aşk ve ceza bile çökerek bitti
Karşılaştırdığım kişi Nurgül Yeşilçay ...Asmalı konakla fırladı ve iyi bir oyuncudur kendisi...eğer evlenmeseydi ve alko alımına dikkat etseydi...Nurgülde çok içermiş....düştüğü bu duruma düşmezdi..

Karşılaştırdığım kişi Nurgül Yeşilçay ...Asmalı konakla fırladı ve iyi bir oyuncudur kendisi...eğer evlenmeseydi ve alko alımına dikkat etseydi...Nurgülde çok içermiş....düştüğü bu duruma düşmezdi..

ki,msenn özel hayatrı bni ilgilendirmez ben tv de gördüğüme yorum yaparım nurgül git gide batıyor :D

Nurgulun oynadiği "Asmali Konak" dizisi Berenin oynadiği 10 tane diziye yeter:D Turkiye efsanesi bu dizi.

beren saate niye iftira atıyonuz ya....süttür o içtikleri süt...beren hiç öyle hata yaparmı sütten çıkmış akk kaşıktır kendileri...beş vakit namazında işden eve evden işe....beren hata yapmaz hatasız iş yapmaz....yoksa onu savunan pek çok kişi yalan mı söyleyecek yani..ağzınıza biber sürerimona göre ha....

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan