Hırsızla Karşı Karşıya Gelseniz Tepkiniz Ne Olurdu?

Bağırırım, öylece kalırım galiba. :D

Şu bağiranlar nasıl bağiriyorlar:F:F Merak ettim harbiden:F:F

Napıcam adam beni görünce kaçicak yer arıyacaktir.Psikolojik bi olaydır.Adamda biliyordur yaptiğinin kötü şey oldugunu o yuzden o korkar benden :F:F Bende kesin onu korkutmak için elime savunma amaçlı silah arardım (tabancı değil sopa filan)

valla bilmiyorum ama yapacak bişey yoksa büyün gücümle saldırırım yada bıçak falan alırım direk bilmiyorum aslında ben hırsızla karşı karşıya gelmiştim ama hırsız olduğunu bilmiyodum 5 sene önce

Çocukluğumdan beri kafamda bununla ilgili senaryo yazarım :F Ne zaman aklıma gelse o anki durumuma göre ne yapacağımı düşünürüm. Her zaman da hırsızı döveceğimi düşünürüm :F

valla bilmiyorum ama yapacak bişey yoksa büyün gücümle saldırırım yada bıçak falan alırım direk bilmiyorum aslında ben hırsızla karşı karşıya gelmiştim ama hırsız olduğunu bilmiyodum 5 sene önce

O nasıl oluyor? :D
Dışarıda mı gördün evde mi?

O nasıl oluyor? :D
Dışarıda mı gördün evde mi?

bundan 5 sene önce bizim evin bi üst katına hırsız girmişti aslında bizim ve girecekmiş kapıyı çaldı binada da o zaman hiçkimse yoktu benden başka bana çelik kapıda yazan babamın ismini ... abi evde mi dedi bende yok dedim kapattım sonra bi üst kata çıkıp soymuş hain ben de son ses formula 1 yarışı izliyodum o zamanlar hastasıydım :D işte böyle :D

bundan 5 sene önce bizim evin bi üst katına hırsız girmişti aslında bizim ve girecekmiş kapıyı çaldı binada da o zaman hiçkimse yoktu benden başka bana çelik kapıda yazan babamın ismini ... abi evde mi dedi bende yok dedim kapattım sonra bi üst kata çıkıp soymuş hain ben de son ses formula 1 yarışı izliyodum o zamanlar hastasıydım :D işte böyle :D

Çok hüzünlü ve kederli bi hikayeymiş. :d

Oo F1ci seni :J :J

ama evde benden başka birinin olmadığını bilse belki de beni kesip soyacaktı evi Allah korumuş :D o zaman küçüktüm bi de şimdi olsa o da çekinir :D

- - - Ekleme - - -

aga ben çok büyük bir f1 manyağıydım ama yeni kurallar gelince izlemeyi bıraktım eski tad yok artık :(

Ben hırsızın dövdüğü adamla göz göze gelmiştim. :(
Adam korkudan işemişti. :(