Hürremsiz Muhteşem Yüzyıl

Aga yarın Tarih sınavım var yapamıyorum bir türlü tek zayıf dersim tarih özet çıkararak yaptım yine düşük aldım nasıl çalışıyım sence? :) ( L4 )

aga tarih biraz ezber gerektirir bikaç kez okuman lazım önemli yerlerin altını çiz öyle çalış ben öyle yapıyodum hep

aga tarih biraz ezber gerektirir bikaç kez okuman lazım önemli yerlerin altını çiz öyle çalış ben öyle yapıyodum hep
Aga bende öyle düşünmüştüm biraz öyle çalıştım şimdi çıkıcam forumdan konuları dediğin gibi çalışıcam inşallah iyi alırım 75 almam gerekiyor. :)

- - - Ekleme - - -

Tavsiyen için teşekkürler agam.

Bence bu düşüş sürmeyecek hem Meryem gittikten sonra devamlı ne kadar reyting alacağı hemen bir bölümde ortaya çıkmaz. Çarşamba günü hem eylem vardı hem kandil bir de Meryem'in gidişi olunca anormal bir düşüş yaşadı dizi. 102. bölümde en az 8.5 alacaktır diye düşünüyorum ben.

En önemli görev Yılmaz Şahin'e düşüyor, yeni Hürrem gelene kadar ve geldikten sonra en az 3-4 bölüm kadar insanlar alışana kadar harika bölümler yazmalı ve yeni Hürrem gelir gelmez Meryem'de olduğu gibi bütün bölümü Hürrem üzerine kurmamalı diğer karakterlere ağırlık vermelidir.

Belki eskisi gibi A/B'de 15'leri göremeyebilir ama en azından Çarşambalarda zirveyi ve haftalık sıralamada ilk 3'ü korur :)

Ellerine saglik @Almila güzel yazi olmus.
MY bence biraz daha düsecektir önümüzdeki bölümlerde...