Hürremsiz Muhteşem Yüzyıl

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
Çarşamba Akşamlarının Fenomen dizisi muhteşem yüzyıl geçtiğimiz hafta ilk kez Meryem Uzerli olmadan ekrana geldi. Tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanyaya ailesinin yanına giden Uzerli ile yollar kesin olarak ayrılmıştı. Dizide çok büyük bir boşluk olduğu ortadaydı. Bu boşluk dizinin reytinglerinede yansıdı ve dizi yayın hayatının en düşük reytingini aldı.
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]TOTAL[/TD]
[td]05 Haziran 2013 Çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Title[/TD]
[TD]Channel[/TD]
[TD]Date[/TD]
[TD]Start time[/TD]
[TD]End time[/TD]
[TD]Rtg%(Net)[/TD]
[TD]Share%(Net)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]05.06.2013[/TD]
[TD]20:58:47[/TD]
[TD]23:18:39[/TD]
[TD]7,71[/TD]
[TD]21,37[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]AB[/TD]
[td]05 Haziran 2013 Çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Title[/TD]
[TD]Channel[/TD]
[TD]Date[/TD]
[TD]Start time[/TD]
[TD]End time[/TD]
[TD]Rtg%(Net)[/TD]
[TD]Share%(Net)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]05.06.2013[/TD]
[TD]20:58:47[/TD]
[TD]23:18:39[/TD]
[TD]6,95[/TD]
[TD]20,38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu Düşüş Devam Eder Mi ?

Dizi 2 bölüm daha Hürremsiz devam edecek ancak dizinin daha fazla düşüş yaşayacağını sanmıyorum. Çünkü dizi gerek konusuyla , gerek oyuncularıyla tam bir fenomen. Dizi hayranları her ne kadar Meryem Uzerli'nin gidişine tepkili olsada gerek dizinin konusu gerekse diğer oyuncuların başarısı izleyiciyi diziye bağlıyor.

Gelecek Sezon Neler Olacak ?

Bu sezonu Hürremsiz geçirecek dizi önümüzdeki sezon ekranlara veda edecek. Yeni Sezonda yeni bir Hürrem ile izleyici karşısına çıkacak. Aslında herşey yeni Hürrem'e bağlı. Gelecek yeni Hürrem izleyiciden tam not alır ve Meryem Uzerlinin yerini dolurursa dizi başarıyla yoluna devam edecektir.

6473_204676373013037_835992770_n.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şahsen dizi çoktan beri eski tadı yoktu dizi Star TV'ye geçtikten sonra 10 - 15 bölüm iyi gitti ama hiçbir zaman Show TV'de ki Meral Okay'lı bölümlere ulaşamadı maalesef ki.

Çok üzücüydü şahsen, umarım eski tadı alırız..

Yeni Hürrem merakıyla 8-9 görür bi kaç hafta ortalama olarak 6-7 gibi gitme ihtimali var.Ve şimdiki senarist Meral Okay'ın kaleminden çıkan nokta bile değil:(

Diziyi hiç izledin mi Osmanlıyı kötülüyor diyorsun?

aga ben bir tarihçi olarak söylemem gerekirse tarihimizi yanlış gösteriyo ve yanlış anlatıyo malesef bunu hocalarımız da söylüyo :(
ayrıca dizinin reytinglerinin düşeceğini söylemek için izlemeye gerek yok ben 2 aydır söylüyorum her hafta söylüyorum her hafta düştükçe düşüyo 7 ye kadar düştü dediğim gibi final yapmamasının bedelini ağır ödeyecek dizi ve seneye iyice düşecek

aga ben bir tarihçi olarak söylemem gerekirse tarihimizi yanlış gösteriyo ve yanlış anlatıyo malesef bunu hocalarımız da söylüyo :(
ayrıca dizinin reytinglerinin düşeceğini söylemek için izlemeye gerek yok ben 2 aydır söylüyorum her hafta söylüyorum her hafta düştükçe düşüyo 7 ye kadar düştü dediğim gibi final yapmamasının bedelini ağır ödeyecek dizi ve seneye iyice düşecek
Aga sen Tarih mi okuyorsun? :😕:

tarihle alakası olmasına gerek yok dizi sadece savaşalrı anlatmıyor yanibilmediğimiz kısımları da içeriyor çok da güzel kurguluyorlar :)

- - - Ekleme - - -

hürrem düzgün seçilirse her iki grupta da haftalıkta en kötü ilk 5 ten düşmez şu an bile ilk 3 te :)

seneye osmanlı tarihi var o zaman görecez bu kanuniyi falan ama hocalar şimdiden söylemişti seneye iyice öğrenirim bir tarihçi oalrak öğrenmemiz lazım aga :D
Aga yarın Tarih sınavım var yapamıyorum bir türlü tek zayıf dersim tarih özet çıkararak yaptım yine düşük aldım nasıl çalışıyım sence? :) ( L3 )

Son düzenleme: