Hünkar Yaman'a Kötü Sürpriz! (Bir Zamanlar Çukurova - 70. Bölüm)

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
85,542
Puanı
1,060
Yapımcılığını Tims & B 'nin, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, kadrosunda; Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Kerem Alışık, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın ve Selin Yeninci'nin yer aldığı dizinin Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Behice, Hünkar'ı bıçaklıyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Aman ben direk Behice olduğunu bildim. Sevda iyi bir karakter dizide. Kötü olsaydı Hünkar'ı aklamazdı Şermin'i duyduğunda :A
Hünkar buna para verdi, Demir eve döndü falan bayağı sinirlendi Hünkar'a son bölümde. :A Bence öldürmek için geçerli sebepler. :A

• Güldürdün
Hünkar buna para verdi, Demir eve döndü falan bayağı sinirlendi Hünkar'a son bölümde. :A Bence öldürmek için geçerli sebepler. :A
Yok artık daha neler :A
Tanıtımda belliydi zaten. Behice para söz konusu olunca gözü dönüyor. En baştan anlamıştım :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Yok artık daha neler :A
Tanıtımda belliydi zaten. Behice para söz konusu olunca gözü dönüyor. En baştan anlamıştım :A
Behice katilmiş zaten bunu da öğrenmiş olduk. :A Merak ediyorum öyle ıssız bir yerde Hünkar'ı kim bulacak?

• Üzücü
Behice katilmiş zaten bunu da öğrenmiş olduk. :A Merak ediyorum öyle ıssız bir yerde Hünkar'ı kim bulacak?
Onu oraya kim bıraktıysa o?
Yalnız aynı gün bulunmaz. Bence bölüm sonlarında aradan 1-2 gün geçince bulunur ve cenaze diğer haftaya kalır. @Aserat 1 hafta daha bekler :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Onu oraya kim bıraktıysa o?
Yalnız aynı gün bulunmaz. Bence bölüm sonlarında aradan 1-2 gün geçince bulunur ve cenaze diğer haftaya kalır. @Aserat 1 hafta daha bekler :A
Şoförü bıraktı herhalde kimin getirdiğini göstermedi. :A

Aynen ıssız yer hemen bulunmayabilir tek başına geldiyse eğer. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,286
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp