- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Galip Derviş.sanmıyorumekranın en kaliteli komedisi sonuçta
Galip Derviş.sanmıyorumekranın en kaliteli komedisi sonuçta
Kiliteli misanmıyorumekranın en kaliteli komedisi sonuçta
Kardeş Payı'nı ben övdüğümden bi ara @RevaN'la kavga etmiştik o yüzden yorum yok.Kiliteli miKardeş Payı daha iyi
Kanal d fancıları işteKardeş Payı'nı ben övdüğümden bi ara @RevaN'la kavga etmiştik o yüzden yorum yok.
RevaN için öyle deme, son dönemde çok sağduyulu. Tarafsız yaklaşıyor bence..Kanal d fancıları işte
RevaN için öyle deme, son dönemde çok sağduyulu. Tarafsız yaklaşıyor bence..
İzlemediğim dizi hakkında eleştiri yapmayı uygun görmüyorum.okey tamam ama bu kadın zaten dizide etkisizdi yani birşey olmaz bana göre zerrin dışında hepsi etkisiz vasfiye bile
Kardeş Payında feyza favorim
galipte karakter sayısı az ayrıca 8Galip Derviş.
yok artık 😱 filmin gazıyla iyi gitti o kaKiliteli miKardeş Payı daha iyi
Ama Kardeş Payı'nın daha çok güldürdüğü bir gerçek, bunu da inkar edersen ben sana birşey demiyorum.galipte karakter sayısı az ayrıca 8ezonulk orjinali var senaryoda hazır
yok artık 😱 filmin gazıyla iyi gitti o ka
Filmin gazıyla mı hala devam ediyor yalnızgalipte karakter sayısı az ayrıca 8ezonulk orjinali var senaryoda hazır
yok artık 😱 filmin gazıyla iyi gitti o ka
eski reytinglerinin 3te 1ini anca alıyor amaFilmin gazıyla mı hala devam ediyor yalnız
kardeş payı sosyal emdya dizisi işler güçler gibiAma Kardeş Payı'nın daha çok güldürdüğü bir gerçek, bunu da inkar edersen ben sana birşey demiyorum.
Hala sosyal medya diyip küçültüyorsun, bu adamların yaptıkları film 7 milyonun üstünde izlendi.eski reytinglerinin 3te 1ini anca alıyor ama
kardeş payı sosyal emdya dizisi işler güçler gibikitlesi sınırlı o kitle gülüyordur ben pek beğenmiyorum
totalde 8..2 reyting ab de 13 reyting mi alıyordueski reytinglerinin 3te 1ini anca alıyor ama
kardeş payı sosyal emdya dizisi işler güçler gibikitlesi sınırlı o kitle gülüyordur ben pek beğenmiyorum
zönktotalde 8..2 reyting ab de 13 reyting mi alıyordu
sinema izleyicisi ile tv izleyicisi farklı kenanın berenin hangi filmi 4 milyondan fazla izlenmiş ama dizileri izleniyor; aynı şekilde recep ivedik tv programı olarak tv 8 de atv de ne ka izlendi ama sinemada rekor kırdıHala sosyal medya diyip küçültüyorsun, bu adamların yaptıkları film 7 milyonun üstünde izlendi.
Hıııh öyle haksız olunca zönk ya da melun değil mi şoparzönk
sinema izleyicisi ile tv izleyicisi farklı kenanın berenin hangi filmi 4 milyondan fazla izlenmiş ama dizileri izleniyor; aynı şekilde recep ivedik tv programı olarak tv 8 de atv de ne ka izlendi ama sinemada rekor kırdı
ayrıca diziyi küçültmüyorumher sosyal medya dizisi aynı değil
Kardeş Payı ortalama Türk insanının anlayabileceği bir mizaha sahip, Yalan Dünya öyle değil.zönk
sinema izleyicisi ile tv izleyicisi farklı kenanın berenin hangi filmi 4 milyondan fazla izlenmiş ama dizileri izleniyor; aynı şekilde recep ivedik tv programı olarak tv 8 de atv de ne ka izlendi ama sinemada rekor kırdı
ayrıca diziyi küçültmüyorumher sosyal medya dizisi aynı değil
Bence Kardeş Payı da dahil olmak üzere AK-MC ikilisinin yaptığı tüm işler içinde çok fazla nükte barındırmayan bundan dolayı da genel olarak ABC izleyicisinin beğendiği işler. Ama Yalan Dünya olayların döndüğü mekandan ve barındırdığı çok ince mizah anlayışından dolayı A++ izleyici kitlesine hitap ediyor. Bir Avrupa Yakası olamaması da bundan dolayı.Kardeş Payı ortalama Türk insanının anlayabileceği bir mizaha sahip, Yalan Dünya öyle değil.
Tamam ama aynı haberi zaten yapamayız ki sürgünüm. Haberi değiştirmen gerekiyor; başlığıyla, içeriğiyle...Esra herkes çıkarıldı lafına bozulmuş ama Hürriyet'in haberi. (bugüne kadar kaynaksız hiçbir haber yapmadım)
Benim başlıkta içerikte farklı onu nerden çıkardın.Tamam ama aynı haberi zaten yapamayız ki sürgünüm. Haberi değiştirmen gerekiyor; başlığıyla, içeriğiyle...
Benim başlıkta içerikte farklı onu nerden çıkardın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?