'Hümeyra' Yalan Dünya'da Yer Almayacak!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1406939000.jpg

Kanal D'nin sevilen komedi dizisi 'Yalan Dünya'da Hümeyra kadrodan çıkarıldı.

Başrollerinde Gülse Birsel, Beyazıt Öztürk, Altan Erkekli, Hasibe Eren, Olgun Şimşek, Gupse Özay, Öner Erkan ve Sarp Apak gibi oyuncuların yer aldığı 'Yalan Dünya' dizisinde Hümeyra yeni yayın döneminde dizide yer almayacak.

Dizide 'Çiğdem Alsancak' karakterini canlandıran Hümeyra, senarist Gülse Birsel’i 'çok şımardı' diye eleştirmiş ertesi günde özür dilemişti. Gülse Birsel ise Hümeyra’yla konuştum aramızda bir problem yok. Çok ciddiye almadık demişti.

"Çıkarıldı" mı 😱

Yeni sezonda filan olmayacak densee anlarımda çıkarıldı demek kadına haksızlık olur :(

Muhabir öyle yazmış habere, resmen yol göstermişler. Yeni sezon başlayacak ayıp etmişler kadına.:(
Önceki haberlere dayandırılarak demişler:T: Maksat ortalık kızışdın:T:

Neyse Hümeyra'yı da Gülse'yi de severim fakat Gülse'ye dair bu sene hep kötü haber geliyor:( Geçenlerde yanında çalişanına sigorta yaptırmadı haberi filan çıkmış. Umarım bi an önce toparlar imajını:)

Önceki haberlere dayandırılarak demişler:T: Maksat ortalık kızışdın:T:

Neyse Hümeyra'yı da Gülse'yi de severim fakat Gülse'ye dair bu sene hep kötü haber geliyor:( Geçenlerde yanında çalişanına sigorta yaptırmadı haberi filan çıkmış. Umarım bi an önce toparlar imajını:)
Geçenlerde değil dün bugün çıktı haber, Yanında 12 sene boyunca sigortasız işçi çalıştırmış. Hiç yakıştıramadım kendisine oysa çok sevdiğim bir insandı.:(

Kızıştırma yok Ali Eyüpoğlu mu birisi yazmıştı, finalde vermişler mesajı aslında.:)

Geçenlerde değil dün bugün çıktı haber, Yanında 12 sene boyunca sigortasız işçi çalıştırmış. Hiç yakıştıramadım kendisine oysa çok sevdiğim bir insandı.:(

Kızıştırma yok Ali Eyüpoğlu mu birisi yazmıştı, finalde vermişler mesajı aslında.:)
Finali izlemedim gerçi de bana konuda da bahsedilen haberden dolayı böyle yazmiştir muhabir gibi geldi(b)

13 ü ilk sezon aldı :X hümeyra yoktu vasfiye bile yoktu o zamanlar
Geçen sene Kanal D durmadan yeriyle oynadı, pahallı bir yapım dünya kadar oyuncusu var. 5 reytingler kurtarmaz bu diziyi. Yarı parasına yapılan Ankaranın Dikmeni'de bunun kadar reyting alıyor.:)

Geçen sene Kanal D durmadan yeriyle oynadı, pahallı bir yapım dünya kadar oyuncusu var. 5 reytingler kurtarmaz bu diziyi. Yarı parasına yapılan Ankaranın Dikmeni'de bunun kadar reyting alıyor.:)
yd nin reklam geliri iyi 8-10 reyting dizilerle aynı fiyattan alıyor reklamı :X ayrıca bir yd bir medcezir sanal reklam dolu :) dyo boyalardan zerrinin dağları deviren totosunu göremiyoz genelde :(

Finali izlemedim gerçi de bana konuda da bahsedilen haberden dolayı böyle yazmiştir muhabir gibi geldi(b)
Muhabirin türkçesi de yok herhalde, konuda saçmalamış onun yüzünden konuyu oluştururken bende zorlandım. Umarım haber yalan değildir. Ama yok ben daha öncede Hümeyra'nın ayrılacağını duymuştum bu haberde tek fark 'çıkarıldığı'.:)

Muhabirin türkçesi de yok herhalde, konuda saçmalamış onun yüzünden konuyu oluştururken bende zorlandım. Umarım haber yalan değildir. Ama yok ben daha öncede Hümeyra'nın ayrılacağını duymuştum bu haberde tek fark 'çıkarıldığı'.:)
Herşeyi duydun ama hala KARADAYI hakkında tek cümlelik bi haber bile yok:( Bekliyorum haberi:X

yd nin reklam geliri iyi 8-10 reyting dizilerle aynı fiyattan alıyor reklamı :X ayrıca bir yd bir medcezir sanal reklam dolu :) dyo boyalardan zerrinin dağları deviren totosunu göremiyoz genelde :(
Umarım devam eder, ağalı konaklı dizileri izleyeceğimize Yalan Dünya'yı izleriz. AB dizilerine karşı değiliz.:)

Herşeyi duydun ama hala KARADAYI hakkında tek cümlelik bi haber bile yok:( Bekliyorum haberi:X
Duydum derken bazıları gibi Televizyon'dan haber kaynağımız yok.:) Sadece olup biteni daha yakından takip ediyoruz.:X

Son düzenleme:
Sezon Finalinde zaten İzmire döneceğim demişti, aslında Rutkay Azizle beraber ara sıra İzmirden gelseler iyi olurdu. Rutkay Aziz şimdi yanlız kalacak.

Açılay geri dönse süper olurdu...