Esma ve Filiz'in yolları kesişti, beraber hem bu işi çözecekler gibi. Dizinin tam olarak anlatılmasa da polisiye kısmı da var belli ki. Ben her bölüm bir kadının hayatı işlenir sanıyordum başlamadan önce ama belli ki birkaç hikayenin birbiriyle bağlantısı var. Filiz'in kardeşinin ölümü (bu arada Elfida şarkısı çok yakışmıştı diziye.
), Esma'nın babasının ve çalışanın ölümü bakalım nasıl işlenecek. Burçin Terzioğlu yine şahane, Hande Doğandemir de son projelerinde şaşırtıyor beni performansıyla. Bu dizide de iyiydi. Kısa saç da yakışmış.
İsmail Hacıoğlu'nun karakterini pek göremedik ama gördüğümüz kadarıyla belli ki o da işi araştırmaya başlayacak. Büyük ihtimalle de Filiz'le beraber işi yürütecekler. Alican Yücesoy'un karakteri hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Sadece mezarlıkta ve son sahnede gördük. Hikayenin karanlık tarafında olacak gibi.
Fragman konusundaki yorumumda yönetmenliği pek beğenmediğimi söylemiştim açıkçası. Çok aceleye gelmiş gibiydi ama bölümde gördüm ki ne çok iyi ne çok kötü. Evet bazı kısımları güzeldi. Dizinin gri tonunu sevdim. Böyle karanlık, kasvetli temalarda dizi izlemeyi seviyorum.